EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Φερέιρα: ''Πρόκριση στους ομίλους του C. L''

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011 6:46:07 μμ
ΠΗΓΗ: Sigmalive.com     ΧΡΗΣΤΗΣ: ski.gr

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μίλησε πριν την απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης, τονίζοντας πως έχει μεγάλη σημασία για τον Παναθηναϊκό το να εμφανιστεί έτοιμος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την πορεία της προετοιμασίας και από τη διάθεση των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος πριν την έναρξη της προπόνησης:
"Θέλω να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό για τη διαδικασία που επιτελεί για την ανανέωση των προπονητικών χώρων. Θέλω επίσης να χαιρετήσω τους φίλους του Παναθηναϊκού. Αρχίσαμε εδώ και έξι μέρες την προετοιμασία μας για το Champions League και όλοι οι παίκτες εργάζονται πολύ καλά. Υπάρχει όμως μεγάλη ανάγκη να δουλέψουμε γρήγορα γιατί έχουμε σύντομα αγώνα.

Θα τελειώσουμε τον πρώτο κύκλο της προετοιμασίας στην Αθήνα και θα πάμε δέκα μέρες στην Αυστρία, σε ένα πιο δροσερό κλίμα που θα μας διευκολύνει. Έχουμε προγραμματίσει τέσσερις αγώνες. Τώρα κάνουμε ό,τι και οι ποδηλάτες, έναν αγώνα αντίθετα με το χρόνο.

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε και έχουμε τέσσερις εβδομάδες για να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι. Έχουμε τέσσερις αγώνες και έπειτα θα κληθούμε για να περάσουμε τον αντίπαλο που ακόμα δεν γνωρίζουμε. Και να συνεχίσουμε με βάση τον πρώτο μας στόχο, να μπούμε στους ομίλους της διοργάνωσης. Θα κάνουμε τις απαραίτητες προσπάθειες, ό,τι είναι δυνατόν, για να περάσουμε τον αντίπαλο μας και να πετύχουμε τον πρώτο μας στόχο".






 

 
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΧΡΗΣΤΕΣ


Υπενθύμιση κωδικού
Εγγραφή χρήστη

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Απρίλιος 2024

ΔεΤρΤεΠεΠαΣαΚυ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345