EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12/01/11

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011 9:02:30 πμ
ΠΗΓΗ: Xalazi.gr     ΧΡΗΣΤΗΣ: xalazi.gr

ΙΟΝΙΟ αναμένονται αρχικά αυξημένες νεφώσεις, με παροδικές βροχές στα Βόρεια, ενώ στα Νότια θα σημειωθούν καταιγίδες. Σταδιακά από το βράδυ, ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν Νοτιοανατολικοί 4 και σταδιακά Βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
ΉΠΕΙΡΟΣ αναμένονται αρχικά αυξημένες νεφώσεις, με παροδικές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Από το βράδυ, ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, αλλά σταδιακά θα γίνουν Ανατολικοί - Βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 11 βαθμούς Κέλσιου.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ αναμένονται αυξημένες νεφώσεις, με παροδικές βροχές. Παροδικές χιονοπτώσεις, αναμένονται στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, αλλά σταδιακά θα γίνουν Βόρειοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 11 βαθμούς Κελσίου.
ΘΡΑΚΗ αναμένονται αυξημένες νεφώσεις, με παροδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 11 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ αναμένονται αυξημένες νεφώσεις, με παροδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι 4 μποφόρ, στρεφόμενοι σε Βόρειους 3 - 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 11 βαθμούς Κελσίου.
ΕΥΒΟΙΑ - ΣΠΟΡΑΔΕΣ αναμένονται αρχικά νεφώσεις. Σταδιακά όμως θα πυκνώσουν και θα βρέξει, ενώ υπάρχει πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και σταδιακά Βόρειοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ αναμένονται αρχικά νεφώσεις. Σταδιακά όμως θα πυκνώσουν και θα βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ αναμένονται αρχικά παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Από το μεσημέρι όμως, θα πυκνώσουν αρκετά και θα βρέξει, ενώ υπάρχει πιθανότητα τοπικών καταιγίδων. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και σταδιακά Βόρειοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς.
ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ αναμένονται αρχικά αυξημένες νεφώσεις, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Σταδιακά όμως προς το βράδυ, αναμένεται βελτίωση του καιρού. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, αλλά σταδιακά θα γίνουν Βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς.
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ αναμένονται αυξημένες νεφώσεις, με παροδικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση του καιρού στα Δυτικά, από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς.
ΒΟΡΕΙΟ - ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Σταδιακά όμως θα αυξηθούν και θα βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί 5 έως 14 βαθμούς.
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Σταδιακά όμως θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί 9 έως 17 βαθμούς.
ΚΕΝΤΡΙΚΟ - ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Σταδιακά όμως οι νεφώσεις θα πυκνώσουν αρκετά και θα βρέξει, οπότε και θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι 4 - 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Σταδιακά όμως θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
 
Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ  Για σήμερα Τετάρτη, αναμένονται αρχικά παροδικές νεφώσεις στον Αττικό ουρανό. Σταδιακά όμως θα πυκνώσουν και θα βρέξει. Βελτίωση του καιρού προς το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Για αύριο Πέμπτη, αναμένονται νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
 
Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  Για σήμερα Τετάρτη, αναμένονται αυξημένες νεφώσεις, με παροδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, αλλά σταδιακά θα γίνουν Βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Για αύριο Πέμπτη, αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 11 βαθμούς Κελσίου. 

 






 

 
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΧΡΗΣΤΕΣ


Υπενθύμιση κωδικού
Εγγραφή χρήστη

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Απρίλιος 2024

ΔεΤρΤεΠεΠαΣαΚυ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345