EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Ζήστε την εμπειρία στα… 2.500 μέτρα!

Εξόρμηση στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρα – Καϊμάκτσαλαν

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019 2:06:51 μμ
ΧΡΗΣΤΗΣ: naoussa

Το όρος Βόρας ή Καϊμάκτσαλαν είναι το τρίτο υψηλότερο της Ελλάδας με υψόμετρο που φτάνει τα 2.524 μ. Στην κορυφή του και πάνω στη γραμμή των συνόρων, υπάρχει το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία που αποτελεί μνημείο του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, όπου μπορείτε να φτάσετε με πεζοπορία τις ημέρες με καλές καιρικές συνθήκες.

Η βάση του χιονοδρομικού με το κεντρικό καταφύγιο και το parking είναι στα 2.050 μέτρα, ενώ στην κορυφή της διαδρομής του αναβατήρα «Κρέμαση» το ύψος φτάνει τα 2.480 μέτρα!

 

on-the-way-to-kaimaktsalan.jpg

 

Το αγαπημένο Χιονοδρομικό της Β. Ελλάδας

Το χιονοδρομικό διαθέτει 4 αναβατήρες & 2 baby-lifts, μακριές και φαρδιές πίστες χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία και θεωρείται το ιδανικότερο κέντρο για βελτίωση τεχνικής, ενώ μπορεί κανείς εδώ να απολαύσει και διαδρομές σε απάτητο χιόνι. Υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος (playland) για παιχνίδι με τα έλκηθρα, αλλά και ασφαλή παιχνίδια από αφρολέξ που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς σκιέρ. Δύο σχολές ski και ένα κατάστημα ενοικίασης εξοπλισμού, βρίσκονται στη βάση του κέντρου για να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη σας.

live-the-experience-kaimaktsalan-1.jpg

 Δράση & Διασκέδαση

Στο χιονοδρομικό κέντρο Βόρα-Καϊμάκτσαλαν θα έχετε τη δυνατότητα να διασκεδάσετε σε όποια ηλικία και αν είστε είτε το ski είναι ένα από τα αγαπημένα σας σπορ είτε όχι. Θα χαλαρώσετε απολαμβάνοντας τον καφέ, το τσάι ή τη σοκολάτα σας, αγναντεύοντας την εξαιρετική θέα και, πού ξέρετε; Αν είστε από τους τυχερούς και το επιτρέπει ο καιρός, μπορεί να δείτε τον Θερμαϊκό αλλά και την κορυφή του Ολύμπου!

outdoor-coffee-kaimaktsalan-1.jpg

Για τους φανατικούς της δράσης και της περιπέτειας, το χιονοδρομικό κέντρο Βόρα-Καϊμάκτσαλαν είναι το μέρος όπου θα ζήσουν τις μεγαλύτερες συγκινήσεις, με ποικίλες πίστες, για όλα τα γούστα. Για τη διασκέδασή σας μετά το σκι θα βρείτε κοντά αρκετές επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης (εστιατόρια, ταβέρνες, καφέ, clubs κλπ.), σε παραδοσιακό χρώμα αλλά και πιο σύγχρονα, με άριστη εξυπηρέτηση και ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών, που θα ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο τη μέρα σας.

skiing-at-kaimaktsalan.jpg

Πού θα μείνετε

Για τη διαμονή σας κοντά στο χιονοδρομικό, επιλέξτε ανάμεσα στα προσεγμένα ξενοδοχεία, τους παραδοσιακούς ξενώνες ή τα ενοικιαζόμενα δωμάτια της περιοχής, που μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις κάθε επισκέπτη. Ο παραδοσιακός οικισμός Παλαιός Άγιος Αθανάσιος βρίσκεται μόλις 16 χλμ. μακριά, ενώ η πόλη της Έδεσσας 46χλμ.

Μία αξέχαστη χειμερινή απόδραση σε ένα από τα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας.

www.kaimaktsalan.gr






 

 
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΧΡΗΣΤΕΣ


Υπενθύμιση κωδικού
Εγγραφή χρήστη

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Απρίλιος 2024

ΔεΤρΤεΠεΠαΣαΚυ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345