EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 25/01/11

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011 9:34:03 πμ
ΠΗΓΗ: Xalazi.gr     ΧΡΗΣΤΗΣ: xalazi.gr

ΙΟΝΙΟ αναμένονται πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις, με σποραδικές βροχές. Σχετικά γρήγορα όμως, ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν Δυτικοί - Bβορειοδυτικοί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 11 βαθμούς Κελσίου.
ΉΠΕΙΡΟΣ αναμένονται πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις, με παροδικό χιονόνερο στα Νοτιότερα πεδινά τμήματα, ενώ ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις, θα σημειωθούν στα Βορειότερα τμήματα, ακόμη και σε περιοχές με 300 μέτρα υψόμετρο. Σχετικά γρήγορα όμως, ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν Δυτικοί - Βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 7 βαθμούς Κέλσιου.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ αναμένονται νεφώσεις, με παροδικές χιονοπτώσεις. Σταδιακά, τα φαινόμενα θα περιοριστούν στις Ανατολικότερες περιοχές, ενώ στα υπόλοιπα τμήματα, ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν από Βόρειες διευθύνσεις  4 - 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 3 βαθμούς Κελσίου.
ΘΡΑΚΗ αναμένονται αυξημένες νεφώσεις, με χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι - Βορειοανατολικοί  5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 2 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ αναμένονται νεφώσεις, με χιονόνερο στα πεδινά, ενώ χιόνια θα πέσουν σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Πρόσκαιρα, παροδικές χιονοπτώσεις, είναι πιθανόν να σημειωθούν και σε πεδινές περιοχές της Δυτικής Θεσσαλίας. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι - Βορειοανατολικοί 5 - 6  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 5 βαθμούς Κελσίου.
ΕΥΒΟΙΑ - ΣΠΟΡΑΔΕΣ αναμένονται αυξημένες νεφώσεις, με παροδικές βροχές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 5 - 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 10 βαθμούς Κελσίου.
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ αναμένονται αυξημένες νεφώσεις, με βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Από το απόγευμα, σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 9 βαθμούς Κελσίου.
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ αναμένονται νεφώσεις, με παροδικές βροχές. Χιόνια θα πέσουν σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Σταδιακά όμως από το βράδυ, τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι  - Βορειοδυτικοί 5 και αργότερα Βορειοανατολικοί 5 - 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 10 βαθμούς.
ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ αναμένονται πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις, με πιθανές σποραδικές βροχές. Σχετικά γρήγορα όμως, ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι - Βορειοδυτικοί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς.
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ αναμένονται αυξημένες νεφώσεις στα Ανατολικά και Νότια, με παροδικές βροχές. Άστατος καιρός θα επικρατήσει στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν Δυτικοί - Βορειοδυτικοί  4 μποφόρ, ενώ στα Ανατολικά Ανατολικοί - Βορειοανατολικοί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 11 βαθμούς.
ΒΟΡΕΙΟ - ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ αναμένονται αυξημένες νεφώσεις, με χιονοπτώσεις. Στα Νοτιότερα τμήματα, αναμένεται χιονόνερο και παροδικά χιόνι. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 6 - 7  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί 4 έως 6 βαθμούς.
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ αναμένονται αυξημένες νεφώσεις, με βροχές ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 7 - 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί 6 έως 11 βαθμούς.
ΚΕΝΤΡΙΚΟ - ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ αναμένονται νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες, με βροχές και παροδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ αναμένονται αυξημένες νεφώσεις, με βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 7 - 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ  Για σήμερα Τρίτη, θα επικρατήσουν νεφώσεις στον Αττικό ουρανό. Προς το μεσημέρι κυρίως και μετά, αναμένεται να σημειωθούν παροδικές βροχές. Χιονόνερο αναμένεται στα Βόρεια προάστια, κυρίως προς το βράδυ. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν, σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές, έως τα 400 - 450 μέτρα υψόμετρο. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων και βελτίωση του καιρού, από το βράδυ και μετά. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 4 κι αργότερα 5 - 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 10 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα Βόρεια του Νομού η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 7 βαθμούς. Για την Τετάρτη, θα επικρατήσουν τις πρωινές ώρες, πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις στα Βόρεια και Ανατολικά του Νομού, που σταδιακά θα διαλυθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι - Βορειοανατολικοί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  Για σήμερα Τρίτη, αναμένονται παροδικές νεφώσεις, με πιθανότητα να σημειωθούν ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις, τις πρώτες πρωινές ώρες. Σταδιακά όμως, ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοδυτικοί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 3 βαθμούς Κελσίου. Για την Τετάρτη, αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Ετικέτες

ΚΑΙΡΟΣ,





 

 
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΧΡΗΣΤΕΣ


Υπενθύμιση κωδικού
Εγγραφή χρήστη

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Απρίλιος 2024

ΔεΤρΤεΠεΠαΣαΚυ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345