EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Χ.Κ. Καλαβρύτων: Έναρξη 17 Δεκεμβρίου

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010 3:28:07 μμ
ΠΗΓΗ: Χ.Κ. Καλαβρύτων     ΧΡΗΣΤΗΣ: ski.gr

Το ανανεωμένο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων φοράει τα… λευκά του και περιμένει όλους τους χιονοδρόμους να “λιώσουν στο χιόνι” από την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου !

Η νέα πρόταση του φετινού χειμώνα ακούει στο όνομα «Ανανεωμένο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων». Φοράει τα… λευκά του και σας υποδέχεται με φρέσκιες ιδέες για ατελείωτο σκι και snowboard, παιχνίδια και δραστηριότητες στο χιόνι και ελκυστικές τιμές που θα σας κάνουν να σκι-άρετε σε κάθε ευκαιρία!

Τοποθεσία: το μυθικό βουνό Χελμός

Απέχει μόλις 14 χιλιόμετρα από την πόλη των Καλαβρύτων, γεγονός που εξασφαλίζει άμεση πρόσβαση για να ξεκινήσετε τις καταβάσεις στις χιονισμένες πίστες από νωρίς το πρωί. Η κοντινή απόσταση από την Αθήνα (203 χλμ.) και τα 103 χλμ. από την Πάτρα το κάνει ιδιαίτερα δημοφιλές στους χιονοδρόμους και τους φίλους του βουνού. Στον Χελμό βρίσκεται ο περίφημος ποταμός της Στύγας με τα ιερά νερά στα οποία σύμφωνα με την μυθολογία, έδιναν τον απαράβατο όρκο οι Ολύμπιοι Θεοί.

Σκι και αναψυχή

Διαθέτει τον υψηλότερο αναβατήρα σε όλη την Ελλάδα, τη Στύγα και τη μεγαλύτερη πίστα, τη Νεφέλη, η οποία ξεκινάει από ύψος 2.340μ. στη Νεραϊδοράχη και εκτείνεται σε μήκος 3.200μ. Στις εγκαταστάσεις του Κέντρου στο Χελμό ο επισκέπτης μπορεί να βρει άνετους χώρους στάθμευσης, ακριβώς δίπλα στους αναβατήρες, γεγονός που εξασφαλίζει ένα άνετο ξεκίνημα μιας χιονοδρομικής ημέρας χωρίς ταλαιπωρία και αποστάσεις καθώς και ένα πλήρως ανακαινισμένο σαλέ, ιδανικό για φαγητό, καφέ και ξεκούραση.

Λιώστε στο χιόνι και τη διασκέδαση

Στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων ζήστε την εμπειρία του σκι και του snowboard σε μία από τις 12 χιονοδρομικές πίστες για όλα τα επίπεδα, τσουλήστε στις πλαγιές με τα έλκηθρα, πρωτοτυπήστε με mountain bike στο χιόνι ενώ για τους λάτρεις των μηχανοκίνητων σπορ υπάρχει το πάρκο snowmobiles. Στο χιονοδρομικό κέντρο διοργανώνονται πολλές εκδηλώσεις όπως αγώνες χιονοδρομίας, νυχτερινό σκι, πάρτι, ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς κ.α.

Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν εγκαινιάζεται στα Καλάβρυτα το μοναδικό snowboard park στην Ελλάδα. Μέσα στις καινοτομίες για τη σεζόν 2010 - 2011, περιλαμβάνεται και η έναρξη της λειτουργίας ενός ειδικά διαμορφωμένου ερπυστριοφόρου οχήματος (snowcut) με το οποίο οι επισκέπτες θα κάνουν περιήγηση στο βουνό σε μέρη που δεν έχουν πρόσβαση οι αναβατήρες.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων προχωρά σε ελκυστικές προσφορές και περιμένει τους φίλους χιονοδρόμους για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού. Ειδικές τιμές ισχύουν για σκι τις καθημερινές με 15 ευρώ και τα Σαββατοκύριακα με 25 ευρώ. Ιδιαίτερα συμφέρουσα είναι η οικογενειακή κάρτα που με 40 ευρώ τις καθημερινές και 60 ευρώ τα Σαββατοκύριακα εξασφαλίζει ski pass για ολόκληρη την οικογένεια από 3 άτομα και πάνω και το κάθε επιπλέον παιδί είναι Δωρεάν!

Μπες στο www.kalavrita-ski.com και Λιώσε στο χιόνι!






 

 
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΧΡΗΣΤΕΣ


Υπενθύμιση κωδικού
Εγγραφή χρήστη

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Απρίλιος 2024

ΔεΤρΤεΠεΠαΣαΚυ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345