EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Περί του ski.gr

Από την ημέρα που μπήκε ο πρώτος αναβατήρας στις πλαγιές του Βερμίου πριν από μισό αιώνα ,άνθρωποι παθιασμένοι με το βουνό και το χιόνι έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να καθιερώσουν και να εδραιώσουν την χιονοδρομία στην Ελλάδα.

Με τα λιγοστά μέσα που διέθεταν και πολύ κόπο αγνοώντας επιδεικτικά όσους τους χαρακτήριζαν "τρελούς" πυλώνα με πυλώνα κορφή με κορφή έκαναν χιονοδρομικά πεδία μέχρι και στην Κρήτη. Άρχισαν να βρίσκουν μιμητές στην τρέλα τους και με την συμβολή της πολιτείας από ένα σημείο και έπειτα το ένα μετά το άλλο χιονοδρομικό να στήνονται στην Ελλάδα. Τα προβλήματα πολλά αλλά ακόμα περισσότεροι ήταν αυτοί που μπολιάζονταν σ' αυτή την τρελά και ήθελαν να την εξελίξουν, μερικές φορές μάλιστα και με ανορθόδοξους τρόπους.

Πραγματικά αναρωτιέσαι αν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό τους το μέγεθος της επιχειρηματικής δραστηριότητας που θα ακολουθούσε βασισμένο στην τρέλα τους. Κάποιοι είχαν οικονομικά οφέλη κάποιοι όχι, κάποιοι περισσότερα κάποιοι λιγότερα, αλλά σίγουρα το πάθος ήταν αυτό που τους οδηγούσε. Σήμερα λοιπόν η επιχειρηματικές δραστηριότητες με άξονα την χιονοδρομία γνωρίζουν τέτοια ανάπτυξη, αντίστοιχη μάλιστα σε ορισμένες περιοχές με εκείνες καλοκαιρινών προορισμων.

Ολόκληρα χωριά ξαναχτιστήκαν συγκροτήματα κατοικιών ανεγερθήκαν, ξενοδοχειακές μονάδες κάθε μεγέθους γίνονται παντού γύρω από τα ελληνικά χιονοδρομικά. Οι απαιτήσεις του κόσμου μεγάλες, και πως να μην είναι αλώστε όταν οι πληροφορία και η εικόνα είναι μπροστά σου με το πάτημα ενός κουμπιού, και την επόμενη στιγμή βλέπεις τι γίνετε στην Αυστρία στην Γαλλία στην Ιταλία η όπου αλλού θέλεις. Πληροφορίες για αγώνες, για παράλληλες εκδηλώσεις, για προσφορές, για τοπικές γιορτές, για φρέσκο χιόνι και τόσα αλλά ,σε δελεάζουν και σε καλούν ως σειρήνες να συμμετάσχεις.

Η δικτυακή πύλη WWW.SKI.GR με τη δυναμική της ύπαρξη στο διαδίκτυο αλλά και πάνω στις πιστές, θα μεταφέρει τα νέα των χιονοδρομικών, της χιονοδρομίας αλλά και όσων δραστηριοποιούνται στον άξονα αυτό καθώς και όλες τις πληροφορίες και τα νέα των παρακειμένων περιοχών στα χιονοδρομικά κέντρα σε πραγματικό χρόνο. Παράλληλα ευελπιστούμε ότι θα αποτελέσουμε τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στους επαγγελματίες του χώρου και τους χιονοδρόμους κάθε επιπέδου αλλά και όλου του υπολοίπου κόσμου που κινείτε σε χιονοδρομικούς προορισμούς, καθώς θα επιδιώκουμε την ενεργή συμμετοχή και τον δυο πλευρών σε πακέτα προσφοράς διαφήμισης, ενός πολύ πετυχημένου πλάνου σε πολλά μέρη στο εξωτερικό.

Βασικό χαρακτηριστικό του WWW.SKI.GR είναι η καθημερινή επαφή με τους χώρους των χ/κ αλλά και η ενεργή συμμετοχή στην ενημέρωση ανθρώπων που έχουν την ίδια τρέλα με εκείνους που τα ξεκίνησαν όλα.  Το ότι πατάμε σε μια βάση που έκαναν κάποιοι άλλοι μας κάνει να νιώθουμε υπόχρεοι απέναντι τους και μας δίνει κίνητρο να συμβάλουμε και εμείς βάζοντας έστω ακόμα ένα κομμάτι του παζλ που λέγετε ελληνική χιονοδρομία.

Η επίσημη έναρξη δικτυακού χώρου έγινε στης 18 Δεκεμβρίου του 2009.

Ρωτώντας κάποτε έναν από τους πρωτους που επενδυσαν – καταθεσαν την ζωη τους στο βουνο για το ποια πιστα πιστευει ότι είναι η καλυτερη πηρα την πιο απλη απαντηση: ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΙΟΝΙ ΦΥΣΙΚΑ.

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΧΡΗΣΤΕΣ


Υπενθύμιση κωδικού
Εγγραφή χρήστη

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Ιούνιος 2024

ΔεΤρΤεΠεΠαΣαΚυ
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930