EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Νάουσας ο θανατηφόρος τραυματισμός του 25χρονου

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010 9:13:08 πμ
ΧΡΗΣΤΗΣ: ski.gr

Συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Νάουσας  ο θανατηφόρος τραυματισμός του 25χρονου, έμπειρου, Θεσσαλονικιού σκιέρ στην πίστα "Παράδεισος" των 3-5 Πηγαδιών το μεσημέρι της Κυριακής 19ης Δεκεμβρίου. Το blog μας θα προσπαθήσει να ξετυλίξει το κουβάρι του δυστυχήματος ( σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας) αφού πρώτα εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος , που ήταν παντρεμένος με ένα παιδί και περίμενε και δεύτερο. Το δυστύχημα συνέβη λίγα λεπτά μετά τις 3 το μεσημέρι  στην πίστα "Παράδεισος" , η οποία δεν είναι διαβαθμισμένη με ειδικό βαθμό δυσκολίας και θεωρείται σχετικά εύκολη και ο 25χρονος την κατέβαινε με σκι και όχι με σνοουμπορντ. Φυσικά και ήδη έχει διαταχθεί εισαγγελική έρευνα  και νεκροψία και την προανάκριση διενεργεί το τοπικό αστυνομικό τμήμα, καθώς και
για το σημείο της πρόσκρουσης (αν υπήρχε βράχος κ.λ.π) Με του αντιλήφθηκε το περιστατικό ο πιστέρ του Χιονοδρομικού Κέντρου ξεκίνησε τη διαδικασία μεταφοράς του σε ασφαλές μέρος, όπου και διαπιστώθηκε από ιδιωτή, ορθοπεδικό, γιατρό που βρίσκονταν στο χιονοδρομικό, η ανάγκη της άμεσης μεταφοράς του στο Νοσοκομείο, αφού ο εκλιπών πονούσε πάρα πολύ στη δεξιά πλευρά, ενώ είχε χάσει αρχικά τις αισθήσεις του, τις οποίες όμως επανέκτησε κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στο Νοσοκομείο Νάουσας, η οποία έγινε με το ασθενοφόρο του Χιονοδρομικού Κέντρου, αφού το ΕΚΑΒ δεν μπορούσε να ανταποκριθεί εκείνη τη στιγμή. Ο  εκλιπών στις 4 το μεσημέρι εισήχθη επιγόντως στο χειρουργείο  του Νοσοκομείου της Νάουσας και δυστυχώς μετά από  5 και πλέον ώρες και παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού κατέληξε από ακατάσχετη αιμορραγία στα εσωτερικά του όργανα της κοιλιακής χώρας.
Την οικογένεια του εκλιπόντα επισκέφθηκαν στο Νοσοκομείο ο δήμαρχος κ. Καραμπατζός, ο πρόεδρος του Χ.Κ κ. Παπάς και ο διευθυντής του κ. Ταμπούρης, εκφράζοντας τη λύπη του για το τραγικό γεγονός, το πρώτο στα 38 χρόνια λειτουργία του χιονοδρομικού μας κέντρου.Τα αίτια τούτου του δράματος, όπως είναι φυσικό θα διερευνηθούν από την τακτική δικαιοσύνη. Ένα όμως είναι σίγουρο. Ότι όλοι οι Ναουσαίοι είναι συγκλονισμένοι από το δράμα της οικογένειας του 25χρόνου και σίγουρα της εκφράζουν τον πόνο και την θλίψη τους. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

πηγη:

http://eleytheriadhs.blogspot.com/2010/12/25.html






 

 
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΧΡΗΣΤΕΣ


Υπενθύμιση κωδικού
Εγγραφή χρήστη

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Απρίλιος 2024

ΔεΤρΤεΠεΠαΣαΚυ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345