EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Αέρας καινοτομίας για το Χ.Κ. Καλαβρύτων και τους επιχειρηματίες της περιοχής

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010 6:07:55 μμ
ΧΡΗΣΤΗΣ: ski.gr

Η ένωση δυνάμεων του Χιονοδρομικού Κέντρου και των επιχειρηματιών στα Καλάβρυτα είναι ο μόνος δρόμος για την ανάπτυξη. Αυτό είναι το συμπέρασμα που προέκυψε από την ανοικτή συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στα Καλάβρυτα, την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010. Την πρωτοβουλία είχε το Ανανεωμένο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων το οποίο παρουσίασε τον στρατηγικό σχεδιασμό και τις καινοτομίες για τη χιονοδρομική περίοδο 2010 – 2011. Στην εκδήλωση συμμετείχαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Διοίκηση και στελέχη του χιονοδρομικού κέντρου, δημοσιογράφοι και δεκάδες τοπικοί επιχειρηματίες οι οποίοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον να συνεργαστούν για την ανάπτυξη της περιοχής.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Χιονοδρομικού Κέντρου κύριος Ευθύμιος Βαζαίος, ξεκίνησε την ομιλία του αναφέροντας ότι σκοπός της εκδήλωσης είναι η δημιουργία μιας ανοικτής γραμμής επικοινωνίας με τους επιχειρηματίες της περιοχής προκειμένου να γνωρίζουν το έργο και τις δράσεις του χιονοδρομικού και να δημιουργηθούν συνεργασίες με στόχο την Ανάπτυξη. Παρουσίασε τη στρατηγική που έχει χαράξει και δεσμεύεται να ακολουθήσει η νέα Διοίκηση, με βασικό πυλώνα το πρόγραμμα «Νοικοκύρεμα και Ανάπτυξη» στο οποίο δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην πελατοκεντρική νοοτροπία. Στη συνέχεια έγινε αναφορά σε τεχνικά θέματα, τη λειτουργία και την ασφάλεια από τον εργαζόμενο στον τομέα αναβατήρων κύριο Κώστα Κοτσορώνη.

Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας κύριος Σωτήρης Γιαννόπουλος, παρουσίασε τις καινοτομίες της νέας χιονοδρομικής περιόδου, όπως τη δημιουργία του μοναδικού snowboard park στην Ελλάδα με προδιαγραφές ανάλογες με αυτές των χιονοδρομικών πάρκων των Άλπεων, τη δημιουργία συστήματος αυτόματης ενημέρωσης των χιονοδρόμων από διάφορα σημεία της πόλης των Καλαβρύτων κ.α. Παράλληλα, ανακοινώθηκε η έναρξη της λειτουργίας ενός ειδικά διαμορφωμένου ερπυστριοφόρου οχήματος με το οποίο οι επισκέπτες θα κάνουν περιήγηση στο βουνό. Σε ότι αφορά την επικοινωνία, η Μαρία Παπάζογλου, επικεφαλής της εταιρίας MyPublics ανέπτυξε την στρατηγική επικοινωνίας και το δημιουργικό marketing και ανακοίνωσε συνεργασίες με σημαντικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που θα υποστηρίξουν ως χορηγοί επικοινωνίας το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων, καθώς και συνέργιες με άλλες μεγάλες εταιρείες.

Στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης που γίνεται στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων με σκοπό την αναβάθμιση της εξυπηρέτησης πελατών, εκφράστηκε θετική διάθεση για συνεργασία από το σύνολο των επιχειρηματιών που συμμετείχαν. Ο κύριος E. Βαζαίος ανέφερε ότι: «Πήραμε την πρωτοβουλία να προσκαλέσουμε τους επιχειρηματίες της περιοχής προκειμένου να αναζητήσουμε μαζί ένα πλαίσιο συνεργασίας με στόχο να δημιουργήσουμε νέες ολοκληρωμένες υπηρεσίες προς όφελος των χιονοδρόμων αλλά και όλων των επισκεπτών που επιλέγουν τα Καλάβρυτα. Είναι σημαντικό να έχουμε συστράτευση δυνάμεων, το χιονοδρομικό υποστηρίζει τα Καλάβρυτα και οι επιχειρηματίες βοηθούν το χιονοδρομικό προκειμένου να δώσουμε πρωτοποριακές υπηρεσίες και προϊόντα στους λάτρεις του χιονιού».

Σύμφωνα με τους συμμετέχοντες, η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτέλεσε ένα ελπιδοφόρο πρώτο βήμα και ένα παράδειγμα αποτελεσματικής συνένωσης δυνάμεων για τη δημιουργία ρεύματος επισκεπτών που θα είναι ικανοποιημένοι σε έναν τουριστικό προορισμό σαν τα Καλάβρυτα. Ενέργειες σαν και αυτή φαίνονται να είναι η λύση για τη δημιουργία ενός καλού και ανταγωνιστικού προϊόντος και μοιάζουν πιο αναγκαίες από ποτέ.

Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος Θεόδωρος Κουμέλης και την οργάνωση είχε το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων σε συνεργασία με την εταιρία δημοσίων σχέσεων και marketing ΜyPublics.com

Ετικέτες

Καλάβρυτα,





 

 
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΧΡΗΣΤΕΣ


Υπενθύμιση κωδικού
Εγγραφή χρήστη

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Απρίλιος 2024

ΔεΤρΤεΠεΠαΣαΚυ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345