EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Μους χαλβά με παγωτό σοκολάτα

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012 11:36:26 πμ
ΠΗΓΗ: Εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ online»     ΧΡΗΣΤΗΣ: ski.gr

Υλικά για 6 άτομα

400 ml κρέμα γάλακτος, 35% λιπαρά, κρύα
2 κ.σ. ζάχαρη, άχνη
250 γρ. χαλβάς ταχινένιος, κρύος από το ψυγείο, θρυμματισμένος
3 κ.σ. ταχίνι
6 μπάλες παγωτό πικρή σοκολάτα
½ φλ. τρούφα σοκολάτας
½ φλ. αμύγδαλο φιλέ

Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος με την άχνη, σε μέτρια ταχύτητα, μέχρι να σφίξει και να γίνει σαντιγί. Προσθέτουμε τον χαλβά και το ταχίνι και συνεχίζουμε το χτύπημα σε χαμηλή ταχύτητα για 2-3 λεπτά.

 Μοιράζουμε τη μους σε ποτήρια και τη βάζουμε στο ψυγείο για να σφίξει, για περίπου 1½-2 ώρες. Σερβίρουμε τη μους με μία μπάλα παγωτού, πασπαλισμένη με φιλέ αμύγδαλο και τρούφα σοκολάτας σε κάθε ποτήρι.






 

 
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΧΡΗΣΤΕΣ


Υπενθύμιση κωδικού
Εγγραφή χρήστη

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Απρίλιος 2024

ΔεΤρΤεΠεΠαΣαΚυ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345