EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Σαλάτα με καλαμάρι σχάρας και μαραθόριζα

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012 11:58:38 πμ
ΠΗΓΗ: Εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ online»     ΧΡΗΣΤΗΣ: ski.gr

Υλικά για 4 ατομα
8 καλαμάρια καθαρισμένα, μεσαία
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
6 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο
6 κ.σ. χυμός λεμονιού
2 ρίζες μαραθόριζας (φινόκιο), κομμένες σε λεπτές φέτες
10 ελιές καλαμών, χωρίς κουκούτσι
1 φλ. φύλλα μαϊντανού
3 κ.σ. δυόσμος ή μέντα χοντροκομμένα

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το λάδι με το λεμόνι. Αλατοπιπερώνουμε τα καλαμάρια και τα βάζουμε στο λαδολέμονο για 2-3 λεπτά. Τα ψήνουμε στο γκριλ για περίπου 5 λεπτά από την κάθε πλευρά.

Σε ένα πιάτο ανακατεύουμε τη μαραθόριζα, τα καλαμάρια, τον μαϊντανό και τον δυόσμο. Περιχύνουμε τη σαλάτα με το υπόλοιπο λαδολέμονο ρίχνουμε από πάνω τις ελιές και σερβίρουμε.






 

 
 
SOS VERMIO
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΧΡΗΣΤΕΣ


Υπενθύμιση κωδικού
Εγγραφή χρήστη

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Ιανουάριος 2019

ΔεΤρΤεΠεΠαΣαΚυ
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123