EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Μέρα γιορτής για κάθε χιονοδρόμο!

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012 7:35:22 μμ
ΠΗΓΗ: Χ.Κ. Παρνασσού     ΧΡΗΣΤΗΣ: ski.gr

Kυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012
Η καλύτερη μέρα της σεζόν, μέχρι στιγμής, ήταν η σημερινή! Λιακάδα, ιδανικές θερμοκρασίες και άφθονο χιόνι αποτέλεσαν το τρίπτυχο της επιτυχίας. Χιλιάδες και σήμερα οι χιονοδρόμοι που απόλαυσαν για μία ακόμη μέρα τις καλοπατημένες πίστες του ΧΚΠ αλλά και τις πλαγιές του βουνού με το απάτητο χιόνι!
Εξίσου χιλιάδες ήταν και οι επισκέπτες που ήρθαν στο βουνό για να απολαύσουν τη λιακάδα και να «παίξουν» με το χιόνι, επισκέπτες κάθε ηλικίας, άτομα που όταν βρίσκονται στο κατάλευκο τοπίο του βουνού αισθάνονται όλοι παιδιά! 
Το ΧΚΠ για να ευχαριστήσει τους φίλους χιονοδρόμους έδωσε μισή ώρα παράταση λειτουργίας στους αναβατήρες!

Η εβδομάδα που μας έρχεται θα έχει γενικά καλές καιρικές συνθήκες με ηλιοφάνεια, νεφώσεις, χαμηλής έντασης ανέμους και μικρές πιθανότητες ασθενούς χιονόπτωσης. Είναι γενικά μια καλή εβδομάδα για χιονοδρομία που καταλήγει στο αγαπητό σε όλους τριήμερο της Αποκριάς.
Το ΧΚΠ σας περιμένει στις εγκαταστάσεις του να χαρείτε το βουνό και το χιόνι!
 
Έκθεση φωτογραφίας
Μια αξιόλογη έκθεση φωτογραφίας φιλοξενείται στο ορειβατικό καταφύγιο Μιχάλης Δέφνερ.
Πρόκειται για την έκθεση του φωτογράφου Κώστα Καλτσά με θέμα «Ορεινό Πανόραμα». Ο Κώστας Καλτσάς είναι καλός φίλος του ΧΚΠ και λάτρης του βουνού και της φύσης. Στα χρόνια που ασχολείται με τη φωτογραφία έχει δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία στα τοπία και ειδικά στα βουνά! Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την 1η Απριλίου.
 
ΚΑΙΡΟΣ
Σήμερα είχαμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι ήταν ασθενείς Δ και οι θερμοκρασίες κυμαίνονταν από -7οC έως -2 οC.
 
Λειτούργησαν
οι αναβατήρες: Αφροδίτη, Αίολος, Περικλής, Ηρακλής, Τηλέμαχος, Βάκχος, Οδυσσέας, Ερμής, Δίας, Ηνίοχος (Νο6), Ήρα (Νο7), Παν (Νο10) και baby 1.
Και οι πίστες: : Αφροδίτη, Αίολος, Περικλής, Ηρακλής, Διηάνειρα, Τηλέμαχος, Βάκχος, Οδυσσέας, Δίας, Ηνίοχος (Νο6), Ήρα (Νο7) και Παν (Νο10).
 
Αύριο
Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις θα έχουμε νεφώσεις με μικρά διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς Ν και οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται από -6
οC έως -1 οC
  
Θα λειτουργήσουν (όπως κάθε καθημερινή)
οι αναβατήρες: Αφροδίτη, Περικλής, Ηρακλής, Βάκχος, Οδυσσέας, Δίας, Ηνίοχος (Νο6), Ήρα (Νο7), Παν (Νο10) και baby 1&3.
Και οι πίστες: : Αφροδίτη, Αίολος, Περικλής, Ηρακλής, Διηάνειρα, Τηλέμαχος, Βάκχος, Οδυσσέας, Ερμής, Δίας, Ηνίοχος (Νο6), Ήρα (Νο7) και Παν (Νο10).







 

 
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΧΡΗΣΤΕΣ


Υπενθύμιση κωδικού
Εγγραφή χρήστη

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Απρίλιος 2024

ΔεΤρΤεΠεΠαΣαΚυ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345