EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Σχολή Χειμερινού Βουνού 2012

WWW.BASECAMP.GR

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012 7:01:10 μμ
ΧΡΗΣΤΗΣ: ski.gr

Η Σχολή Ορειβασίας Χειμερινού Βουνού παρέχει όλες τις τεχνικές και θεωρητικές γνώσεις που χρειάζεται ο ορειβάτης για να κινείται με ασφάλεια στο βουνό, τόσο στο ξερό όσο και στο χιονισμένο πεδίο. Βασισμένο στις σύγχρονες αρχές της διδακτικής, το πρόγραμμα έχει στόχο να δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες όχι απλά να μιμηθούν αλλά να αφομοιώσουν και να κατανοήσουν πλήρως την διδακτέα ύλη ώστε να μπορούν να την εφαρμόσουν στην πράξη. Παράλληλα θα γνωρίσουν τα πιο σημαντικά βουνά της χώρας μας, βιώνοντας αξέχαστες στιγμές δράσης & περιπέτειας στην ορεινή φύση.

Η σχολή διεξάγεται κάθε χρόνο τους χειμερινούς μήνες (Ιανουάριος-Μάρτιος) και περιλαμβάνει πέντε διήμερες εξορμήσεις (σ/κ) στα βουνά και πέντε δίωρες διαλέξεις με χρήση οπτικοακουστικού υλικού (slides, video), απογεύματα Τετάρτης (19.30-21.30μμ) σε αίθουσα της σχολής.

Ενημερωτικές συναντήσεις θα γίνουν τις Τετάρτες 7 & 14 Δεκεμβρίου 2011 (19.30-21.30μμ) στο αναρριχητικό κέντρο The Wall. Εκεί οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το πρόγραμμα και τον τεχνικό εξοπλισμό από τον υπεύθυνο της σχολής Παναγιώτη Κοτρωνάρο και να κάνουν έγκαιρα τις αγορές τους σε προνομιακές τιμές.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
• TΕ-07/12/11 TheWall: Ενημέρωση-αγορές εξοπλισμού
• TΕ-14/12/11 TheWall: Ενημέρωση-αγορές εξοπλισμού

§ Το αναρριχητικό κέντρο The Wall βρίσκεται στην οδό Αγ. Αθανασίου 12 στην Παλλήνη, έξοδος 14/15 της Αττικής Οδού, 100m από το σταθμό του προαστιακού «Παλλήνη» (τηλ. 210-6030093). Εκεί θα γίνουν οι ενημερωτικές συναντήσεις και τα θεωρητικά μαθήματα της σχολής, απογεύματα Τετάρτης και ώρα 19.30-21.30μμ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
• TΕ-18/01/12 TheWall: Εξοπλισμός χειμερινού βουνού (θεωρία)
• 21-22/01/12 Πάρνωνας: Τεχνικές ορεινής πεζοπορίας, χειρισμοί σχοινιών, κόμποι
• TΕ-25/01/12 TheWall: Προσανατολισμός (θεωρία)
• 28-29/01/12 Βελούχι: Κίνηση στο χιόνι, χρήση κραμπόν-πιολέ
• TΕ-08/02/12 TheWall: Διατροφή & Προπόνηση (θεωρία)
• 11-12/02/12 Δύρφις: Ασφάλειες χιονιού, νυχτερινή άσκηση προσανατολισμού
• TΕ-29/02/12 TheWall: Μετεωρολογία-Χιονοστιβάδες (θεωρία)
• 03-04/03/12 Παρνασσός: Χειμερινή διαβίωση, κατασκευή παγοσπηλιάς
• TΕ-07/03/12 TheWall: Πρώτες Βοήθειες (θεωρία)
• 10-11/03/12 Βαρδούσια: Αλπική διάσχιση, κίνηση σε φιξαρισμένα σχοινιά, εξετάσεις

Διδακτέα ύλη: Επιλογή & χρήση ορειβατικού εξοπλισμού, τεχνικές ασφάλισης, κόμποι, χρήση κραμπόν-πιολέ, τεχνικές self-arest, προσανατολισμός, μετεωρολογία, πρώτες βοήθειες, χειμερινή διαβίωση, κατασκευή παγοσπηλιάς-χιονότρυπας, πρόγνωση χιονοστιβάδων, ιστορία της ορειβασίας, οικολογία, αρχές φυσιολογίας, προπονητική, διατροφή, πρώτες βοήθειες, χρήση GPS, ARVA κ.α.

Εκπαιδευτές
Με τη σχολή μας συνεργάζονται σταθερά κορυφαίοι ορειβάτες-εκπαιδευτές ορειβασίας & αναρρίχησης της ΕΟΟΑ με υψηλό επίπεδο κατάρτισης και μεγάλη αναρριχητική, εκπαιδευτική και παιδαγωγική εμπειρία. Διευθυντής της σχολής είναι ο Παναγιώτης Κοτρωνάρος, αρχηγός της Εθνικής αποστολής Hellas-Everest 2004, Εκπαιδευτής Ορειβασίας-Αναρρίχησης & Οδηγός Βουνού της ΕΟΟΑ, μέλος του Σωματείου Ελλήνων Οδηγών Βουνού (ΣΕΟΒ) και κάτοχος διπλώματος Προπονητή Αθλημάτων από τον ΟΕΕΚ (Υπ.Παιδείας αρ.03133202). Στις εκπαιδεύσεις ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχών, παίρνουν μέρος οι εξής εκπαιδευτές:
1) Παναγιώτης Κοτρωνάρος, εκπαιδευτής ορειβασίας & οδηγός βουνού της ΕΟΟΑ
2) Παύλος Τσιαντός, εκπαιδευτής ορειβασίας & οδηγός βουνού της ΕΟΟΑ
3) Αλέκος Ασημακόπουλος, εκπαιδευτής ορειβασίας της ΕΟΟΑ
4) Νίκος Δανιάς βοηθός εκπαιδευτής ορειβασίας της ΕΟΟΑ
5) Γιάννης Κωνσταντάκης βοηθός εκπαιδευτής ορειβασίας της ΕΟΟΑ
6) Νίκος Λαζανάς βοηθός εκπαιδευτής ορειβασίας της ΕΟΟΑ

Προϋποθέσεις: Για τη συμμετοχή σας ΔΕΝ απαιτείται προηγούμενη εμπειρία παρά μόνο μια στοιχειώδης φυσική κατάσταση και αγάπη για τη φύση και τον αθλητισμό. Το Σάββατο η πεζοπορία μας ως το καταφύγιο έχει διάρκεια 2-3ώρες ενώ την Κυριακή (που συνήθως γίνεται η ανάβαση προς τις κορυφές) κυμαίνεται από 3 έως 5 ώρες. Επίσης θα πρέπει να είστε άνω των 18 ετών και να προσκομίσετε τα δικαιολογητικά για την ΕΟΟΑ (αναγράφονται παρακάτω).

Πιστοποίηση ΕΟΟΑ: Η σχολή διοργανώνεται από εγκεκριμένους ορειβατικούς συλλόγους και αναγνωρίζεται επίσημα από την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας-Αναρρίχησης. Στους αποφοίτους η ΕΟΟΑ χορηγεί βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης που τους δίνει το δικαίωμα συνέχισης της εκπαίδευσης στις σχολές Μέσου Επιπέδου και Αρχηγών Αναβάσεων. Οι βεβαιώσεις και τα διπλώματα που χορηγεί η ΕΟΟΑ, υποδηλώνουν την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης και την επικύρωση της και είναι μια ένδειξη των επιπέδων των γνώσεων που αποκτήθηκαν.

Δικαιολογητικά ΕΟΟΑ
Για την εγγραφή σας σε Σχολή Ορειβασίας αναγνωρισμένη από την ΕΟΟΑ, απαιτείται να προσκομίσετε έγκαιρα τα παρακάτω δικαιολογητικά και να γίνεται μέλος του ορειβατικού συλλόγου που διοργανώνει τη σχολή. Μπορείτε να είστε μέλος σε περισσότερους από έναν ορειβατικούς συλλόγους, αφού η δραστηριότητα της ορειβασίας δεν έχει συναγωνιστικό χαρακτήρα. Τα δικαιολογητικά είναι:
1) Ιατρική γνωμάτευση από παθολόγο, καρδιολόγο ή γενικό ιατρό
2) Τρεις (3) μικρές φωτογραφίες έγχρωμες ή ασπρόμαυρες
3) Φωτοτυπία της αστυνομικής σας ταυτότητας (και τις δύο όψεις, όχι επικυρωμένη)
4) Δύο (2) έντυπες αιτήσεις για την ΕΟΟΑ (τις συμπληρώνετε στην πρώτη συνάντηση)

§ Η ιατρική γνωμάτευση πρέπει να έχει εκδοθεί τις τελευταίες 60 ημέρες από την έναρξη της σχολής και κατά προτίμηση από δημόσιο φορέα. Εναλλακτικά μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιατρό της σχολής ορειβάτη-Παθολόγο κ. Θεοχάρη Συνειφακούλη, Λ. Αλεξάνδρας 46, τ.κ 114 73 τηλ. 210-8212268. Ωράριο ιατρείου: Τρίτη, Τετάρτη & Πέμπτη 17.30-20.30μμ, κόστος επίσκεψης: 50€.

§§Προκειμένου να κατατεθούν έγκαιρα τα δικαιολογητικά στην Ε.Ο.Ο.Α, μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε τις αιτήσεις Α & Β από τη δεξιά στήλη «Σχετικά Αρχεία». Στη συνέχεια συμπληρώστε χειρόγραφα τα στοιχεία σας και στείλτε με απλό ταχυδρομείο τις αιτήσεις μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά στη διεύθυνση: Μεσολογγίου 9Α, Τ.Κ 151 22, Μαρούσι, Αθήνα. Παραλήπτης: Κοτρωνάρος Παναγιώτης.

Εξοπλισμός: Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης η σχολή παρέχει σε κάθε συμμετέχοντα σύγχρονο ορειβατικό εξοπλισμό υψηλής ποιότητας που περιλαμβάνει: 1 πιολέ (Grivel ή Camp), 1 ζεύγος κραμπόν δετά, fast ή semi fast (Grivel ή Camp) μαζί με αντιστομωτικούς πάτους για το χιόνι και θήκη μεταφοράς, 1-2 υλικά ασφάλισης χιονιού όπως αλουμινογωνίες και dedman της εταιρίας DMM. Επίσης θα διατεθούν 20 πυξίδες Sylva, 5 φτυάρια χιονιού (Camp ή Ortovox), 10 πολύσπαστα ραβδιά (avalance probes), 5 πομποδέκτες ARVA της Οrtovox για τις ασκήσεις διάσωσης από χιονοστιβάδες, 2 συσκευές GPS (Garmin) και 1 σχοινί 50-60m (ανά 3-4άτομα).

Μετακινήσεις
Η πρόσβαση στα βουνά γίνεται με πούλμαν (mountain bus) που αναχωρεί από το Πεδίο του Άρεως (Μαυροματέων & Λ.Αλεξάνδρας) το πρωί του Σαββάτου (07.00πμ) και επιστρέφει στο ίδιο σημείο το βράδυ της Κυριακής (9-10μμ). Υπάρχει η δυνατότητα επιβίβασης στις 07:30πμ από την Γέφυρα Καλυφτάκη (έξοδος Εθνικής οδού προς Ολυμπιακό Χωριό) ή από τα "Goodys" επί της Λ.Αθηνών στο Χαϊδάρι (όταν κατευθυνόμαστε προς Πελοπόννησο). Το κόστος του πούλμαν για κάθε σ/κ είναι 40€ και καταβάλλεται εντός του πούλμαν σε κάθε εξόρμηση ξεχωριστά.
§ Η μετακίνηση με το πούλμαν της σχολής (mountain bus) είναι υποχρεωτική. Μέσα στο πούλμαν γίνεται ενημέρωση για το πρόγραμμα από τους εκπαιδευτές της σχολής και δημιουργείται κλίμα ομαδικότητας. Επίσης η μετακίνηση με το mountain bus επιβάλλεται και για λόγους ασφάλειας των συμμετεχόντων όπως κόπωση (κυρίως στη επιστροφή από τα βουνά), χιονισμένοι δρόμοι κλπ. Από τον κανόνα αυτό εξαιρούνται οι συμμετέχοντες που κατοικούν σε επαρχιακές πόλεις και αναγκαστικά πρέπει να μετακινηθούν από & προς τα βουνά με δικά τους ΙΧ. Οι συμμετέχοντες αυτοί ΔΕΝ επιβαρύνονται με το κόστος των μετακινήσεων με το πούλμαν της σχολής.

Διαμονή
Η διαμονή γίνεται σε ορειβατικά καταφύγια ή (προαιρετικά) σε αντίσκηνα. Το κόστος διανυκτέρευσης στα καταφύγια είναι 12€ ενώ τα διημέρευτρα χρήσης καταφυγίου 3 €. Τα διημέρευτρα αφορούν όσους διανυκτερεύουν σε αντίσκηνο αλλά χρησιμοποιούν τους χώρους του καταφυγίου.

Διατροφή
Κατά την διάρκεια των πεζοποριών στο βουνό θα πρέπει να έχετε μαζί σας τροφές υψηλής θρεπτικής και θερμιδικής αξίας (ξηρούς καρπούς, σάντουιτς με τυρί & σαλάμι, σταφίδες, χουρμάδες, μπισκότα κλπ) που δεν έχουν πολύ βάρος και μεταφέρονται εύκολα στο σακίδιο (αποφεύγουμε τις κονσέρβες λόγο του βάρους της συσκευασίας).
Το βράδυ του Σαββάτου μπορείτε να φάτε το μενού του καταφυγίου, που περιλαμβάνει συνήθως ζυμαρικά με κρέας καθώς επίσης και την παραδοσιακή φασολάδα. Προσοχή! Η δυνατότητα αυτή, παρέχεται μόνο στα καταφύγια Βελούχι, Παρνασσός & Βαρδούσια και το κόστος είναι περίπου 10-15€. Στα καταφύγια του Πάρνωνα και της Δύρφις θα πρέπει να έχετε ετοιμάσει κάτι από το σπίτι και να το φέρετε μαζί σας σε ένα μικρό τάπερ, έτοιμο για το δείπνο. Έτσι δεν καθυστερούμε και την διαδικασία του θεωρητικού μαθήματος που γίνεται κάθε φορά το βράδυ του Σαββάτου στο καταφύγιο. Φροντίστε επίσης να έχετε κάτι μαζί σας για το πρωινό της Κυριακής (π.χ κρουασάν). Στην επιστροφή από το βουνό το απόγευμα της Κυριακής, γίνεται στάση (1ώρα) για δείπνο σε τοπικές ταβέρνες.

Κόστος: 380 €

Περιλαμβάνονται:
- οργάνωση & διεξαγωγή της σχολής
- αμοιβές εκπαιδευτών
- θεωρητικά μαθήματα (σε αίθουσα της σχολής)
- τεχνικές σημειώσεις (βιβλιοδετημένες)
- τεχνικός εξοπλισμός (κραμπόν, πιολέ, σχοινιά κ.α.)
- εποπτικά μέσα (video projector, avalanche probes, συσκευές GPS, ARVA κ.α.)
- ασφαλιστική κάλυψη (Alico AIG Life)
- πιστοποίηση ΕΟΟΑ (εγγραφή-συνδρομή συλλόγου ΕΟΟΑ)

ΔΕΝ περιλαμβάνονται:

- έξοδα μετακινήσεων με το πούλμαν της σχολής (40€ ανά σ/κ)
- έξοδα διαν/σεων στα καταφύγια (12-14 €) ή διημέρευτρα (3 €) για τους αντισκηνάδες
- διατροφή (πρωϊνό & δείπνο στα καταφύγια, περίπου 15 €)
- ατομικός ορειβατικός εξοπλισμός (μπότες, σακίδιο κλπ)
- ΦΠΑ 23%

Υπολογισμός των εξόδων σας

• Το κόστος της μετακίνησης με το πούλμαν της σχολής είναι 40€/άτομο.
• Το κόστος της διαν/σης εντός του καταφύγιου είναι 12€/ατομο.
• Το κόστος της διαν/σης σε αντίσκηνο (διημέρευτρα χρήσης καταφυγίου) είναι 3€/ατομο.

Το συνολικό κόστος μετακινήσεων & διαμονής και για τις 5 εκδρομές της σχολής είναι:

Καταφύγιο: 40€ + 12€ = 52€ x 5 εκδρομές = 260€
Αντισκηνάδες: 40€ + 3€ = 43€ x 5 εκδρομές = 215€

Έξοδα διατροφής: Προεραιτικά, υπολογίστε στα έξοδα σας ανά σ/κ το δείπνο στο καταφύγιο το Σάββατο βράδυ (10-15€) και το φαγητό στην ταβέρνα το απόγευμα της Κυριακής (10-15€). Προσοχή: Δυνατότητα δείπνου υπάρχει μόνο στο Βελούχι, τον Παρνασσό και τα Βαρδούσια. Στον Πάρνωνα και τη Δύρφι, θα πρέπει να φροντίσετε οι ίδιοι για τη διατροφή σας. Αν θέλετε να κάνετε οικονομία μπορείτε να φέρετε φαγητό σε ταπεράκι από το σπίτι. Επίσης υπολογίστε (5-10€) για κάποια σνάκς (ξηρούς καρπόύς, μπισκότα κλπ) που πρέπει να προμηθευτείτε  για αναπλήρωση της ενέργειας κατά την διάρκεια της πεζοπορίας στο βουνό. Αυτό μπορεί να γίνει είτε από το super market της περιοχής σας κατά τις προηγούμενες ημέρες, είτε στην προγραμματισμένη στάση του πούλμαν κατά την πρόσβαση που θα γίνει στο 90? Km στις εκδρομές για Βελούχι, Παρνασσό και Βαρδούσια, στο χωριό Στενή στην εκδρομή στη Δίρφυ και στο ΣΕΑ ALEA (σήραγγα Αρτεμισίου) στην εκδρομή στον Πάρνωνα.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1) Για να κάνετε κράτηση θέσης στη σχολή, πρέπει να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής. Η συμπλήρωση της φόρμας αυτής δηλώνει το ενδιαφέρον σας για το συγκεκριμένο πρόγραμμα και ΔΕΝ είναι δεσμευτική για τη συμμετοχή σας.
2) Φροντίστε για την έγκαιρη προσκόμιση των δικαιολογητικών που προορίζονται για την ΕΟΟΑ και πρέπει να κατατεθούν σε αυτήν από τους υπεύθυνους της σχολής, εντός των προθεσμιών.
3) Για λόγους ασφάλειας είναι υποχρεωτική η μετακίνηση από & προς τα βουνά με το πούλμαν της σχολής (Mt.Bus). Από τον όρο αυτό εξαιρούνται οι διαμένοντες στην επαρχία οι οποίοι αναγκαστικά μετακινούντε με δικά τους ΙΧ.
4) Ο υπεύθυνος της σχολής διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει την εκπαίδευση κάποιου συμμετέχοντα, που δεν συμμορφώνεται στις οδηγίες των εκπαιδευτών ή κατά την κρίση του, η συμπεριφορά του μπορεί να θέσει σε κίνδυνό την ζωή του ιδίου ή των υπολοίπων.
5) Σε περίπτωση που εκπαιδευόμενος δεν μπορέσει να παραστεί στην τελευταία ημέρα της σχολής, τότε υποχρεούται να επιστρέψει τον εξοπλισμό και να τον παραδώσει στον υπεύθυνο της σχολής με δική του μέριμνα εντός 10 ημερών.
6) Το πρόγραμμα εξαρτάται από τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και μπορεί να τροποποιηθεί κατά την κρίση του υπεύθυνου της σχολής, εάν αυτό είναι αναγκαίο για την ασφάλεια των συμμετεχόντων και την ομαλή διεξαγωγή της σχολής.
7) Το κόστος συμμετοχής στη σχολή είναι 380€ και καταβάλετε προκαταβολικά στην πρώτη συνάντηση ή σε δύο δόσεις (μια στην αρχή και μια κατά την διάρκεια της σχολής) ή με κατάθεση στον λογαριασμό Alpha Bank 501 002 310 005 660 (IBAN: GR4701405000501002310005660).

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο της σχολής Παναγιώτη Κοτρωνάρο στο τηλ. 6983 63 8000 ή στείλτε email στο [email protected]

ΛΙΣΤΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Εξοπλισμός που παρέχει η σχολή:
?    Πιολέ (1)
?    Κραμπόν (1 ζεύγος)
?    Αντιστουμπωτικά χιονιού για τα κραμπόν (1 ζεύγος)
?    Θήκη μεταφοράς κραμπόν (1)
?    Αλουμινογωνίες (1-2) (υλικά ασφάλισης σε χιόνι)
?    Δυναμικό σχοινί 50-60m (1 ανά 3-4 άτομα)

Υποχρεωτικός εξοπλισμός που πρέπει να προμηθευτούν οι συμμετέχοντες:

* Το παρακάτω σετ εξοπλισμού μπορείτε να το προμηθευτείτε με έκπτωση 17% κατευθείαν από τη σχολή σε τιμή 40€ (από αρχική τιμή 48€).

?    Δυναμικό κορδονέτο 5m και διατομής 7mm (1)
?    Δυναμικό κορδονέτο 170cm (1)
?    Στατικός ιμάντας 170cm (1)
?    Καραμπίνερ ασφαλείας τύπου D (1)
?    Καραμπίνερ ασφαλείας τύπου HMS (1)
?    Καραμπίνερ απλό (1)

Προτεινόμενος ατομικός εξοπλισμός που πρέπει να προμηθευτούν οι συμμετέχοντες:

Ρουχισμός
?    Μπότες αδιάβροχες (άκαμπτες ή ημιάκαμπτες που να παίρνουν κραμπόν)
?    Κάλτσες για χειμερινό βουνό (2 ζεύγη)
?    Θερμοεσώρουχα (1 ζεύγος)
?    Ζακέτα fleece (polartec)
?    Αντιανεμικό τζάκετ & παντελόνι
?    Γάντια αδιάβροχα (2 ζεύγη)
?    Σκούφος ή μπαλακλάβα (σκούφος full-face)

Γενικής χρήσης
?    Γκέτες (1 ζεύγος)
?    Σακίδιο 45-70lt Μπατόν
?    Μπατόν (για καλύτερη στήριξη)
?    Φακός κεφαλής (+ εφεδρικές μπαταρίες)
?    Παγούρι 1-1,5lt ή/και Θέρμος 0,5-1lt (για ζεστό ρόφημα)
?    Αλουμινοκουβέρτα
?    Γυαλιά ηλίου
?    Μάσκα θυέλλης (μάσκα σκι)
?    Πυξίδα (τύπου Sylva)
?    Χάρτες (εκδόσεις "Ανάβαση")
?    Σουγιάς (ελαφρύς)
?    Αναπτήρας & σπίρτα
?    Σφυρίχτρα
?    Σταφίδες 250gr (τροφή ανάγκης)
?    Υπνόσακος & κάριματ (προαιρετικά)
?    Αντίσκηνο (μόνον για τους αντισκηνάδες)

Φαρμακείο (ατομικό)
?    Ελαστικός επίδεσμος 10-12cm
?    Αυτοκόλλητη ταινία (tape)
?    Αντισηπτικό (bedadine)
?    Παυσίπονα (depon)
?    Γάζες 15x30cm (3-4 τεμάχια)
?    Αντιηλιακή κρέμα & lipstick
?    Προσωπικά φάρμακα

ΠΗΓΗ:BASECAMP.GR


 

 
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΧΡΗΣΤΕΣ


Υπενθύμιση κωδικού
Εγγραφή χρήστη

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Ιούλιος 2024

ΔεΤρΤεΠεΠαΣαΚυ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234