EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Νέο πάρκο Τubes στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων!

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012 12:54:18 μμ
ΠΗΓΗ: Χ.Κ. Καλαβρύτων     ΧΡΗΣΤΗΣ: ski.gr

Η δυναμική αυτή δραστηριότητα που συναρπάζει τους φίλους του χιονιού, είναι η νέα πρόταση από το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων. Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη λειτουργίας της νέας πίστας για tubes που ξεκινάει φέτος για πρώτη φορά και το νέο πάρκο tubes θα λειτουργήσει από τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012.
Γλιστρήστε στο χιόνι πάνω στη φουσκωμένη σαμπρέλα και κάντε τη βόλτα σας πάνω σε ένα χιονισμένο λόφο, με τον αέρα να ανακατεύει τα μαλλιά σας και την αδρεναλίνη να ανεβαίνει στα ύψη!
Το ολοκαίνουργο Τubes Park του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων, είναι το μεγαλύτερο στο είδος του στην Ελλάδα και διαθέτει αναβατήρα για να σας ανεβάσει μέχρι το σημείο εκκίνησης για τη μεγάλη πλαγιά.
Ακόμα και αν δεν έχετε κάνει ποτέ ski ή snowboard αλλά θέλετε ζήσετε μια διαφορετική εμπειρία, οι καταβάσεις με snow tubes είναι υπέροχες! Δοκιμάστε δωρεάν απολαυστικές καταβάσεις για τις 2 πρώτες ημέρες της λειτουργίας του (9 και 10 Ιανουαρίου 2012). Στη συνέχεια όλοι οι χιονοδρόμοι θα μπορούν να απολαμβάνουν δωρεάν μια κατάβαση με tubes με την επίδειξη του εισιτηρίου τους ή να αγοράσουν περισσότερες συναρπαστικές βόλτες!
Η νέα πίστα tubes είναι ο ιδανικός τρόπος για να απολαύσετε τις πλαγιές του Χελμού και ένας ακόμη λόγος για να επισκεφθείτε τα Καλάβρυτα φέτος το χειμώνα.


 

Κανονισμός λειτουργίας Tubes Park

 

Οι καταβάσεις με snow tubes είναι πολύ διασκεδαστικές, υπάρχουν όμως ορισμένα πράγματα που χρειάζεται να θυμάστε:

 

1. Δεν επιτρέπεται η είσοδος στο πάρκο χωρίς έγκυρο εισιτήριο.

 

2. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ακολουθούν τις οδηγίες του συνοδού. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης αφαιρείται το εισιτήριο χωρίς δυνατότητα επιστροφής χρημάτων.

 

3. Δεν επιτρέπεται η είσοδος στο πάρκο παιδιών με ύψος μικρότερο από 1.10 μ.

 

4. Ανήλικα παιδιά βρίσκονται υπό την ευθύνη των γονιών τους ή άλλου νόμιμου κηδεμόνα. Το προσωπικό του tubes park δεν θα είναι υπεύθυνο για την επίβλεψη των παιδικών δραστηριοτήτων. Όλοι οι γονείς / συμμετέχοντες οφείλουν να κατανοήσουν και να αποδεχτούν ότι δεν παρέχεται εξασφάλιση της προσωπικής τους ασφάλειας.

 

5. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΜΠΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΚΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ SNOW TUBES.

 

6. Ανάρμοστη και επικίνδυνη συμπεριφορά μπορεί να προκαλέσει την αφαίρεση του εισιτηρίου χωρίς δυνατότητα επιστροφής χρημάτων.

 

7. Η κατάσταση της πίστας εξαρτάται από τον καιρό και τη χρήση της. Παρακαλούμε ενημερωθείτε για την κατάσταση της πίστας προτού αγοράσετε εισιτήριο snow tubes. Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ η χρήση άλλων μέσων ολίσθησης, πέρα από τις σαμπρέλες που προμηθεύεστε από τη διεύθυνση.

 

8. Η διεύθυνση δε φέρει καμία ευθύνη για προσωπικούς τραυματισμούς και φθορές του ρουχισμού που μπορεί να προκληθούν κατά τη διάρκεια καταβάσεων στο πάρκο ή οποιασδήποτε άλλης δραστηριότητας που σχετίζεται με τα snow tubes.

 






 

 
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΧΡΗΣΤΕΣ


Υπενθύμιση κωδικού
Εγγραφή χρήστη

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Απρίλιος 2024

ΔεΤρΤεΠεΠαΣαΚυ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345