EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Χιόνια και καταιγίδες προβλέπει η ΕΜΥ

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010 11:06:34 πμ
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ     ΧΡΗΣΤΗΣ: naoussa

Πολύ ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπεται να σημειωθούν τις επόμενες ώρες στα νησιά του βορείου και ανατολικού αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, τη Θράκη και πιθανώς την Κρήτη και τις Κυκλάδες.

Χιονοπτώσεις κατά τόπους ισχυρές θα σημειωθούν στα ορεινά κυρίως της κεντρικής και βόρειας χώρας καθώς και σε περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης με χαμηλό υψόμετρο (πάνω από 300 μέτρα).

Χιονίζει από νωρίς το πρωί περιφερειακά της Θεσσαλονίκης, αλλά και σε περιοχές του Κιλκίς, του νομού Σερρών, αλλά και του ορεινού οδικού δικτύου της Χαλκιδικής.

Ωστόσο, η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται ομαλά, εξαιτίας των μέτρων που έλαβαν οι τοπικές αυτοδιοικήσεις, από νωρίς χθες το απόγευμα.

Οι οδηγοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί προκειμένου να αποφύγουν ατυχήματα, εξαιτίας των συνθηκών παγετού, σε σημεία του οδικού δικτύου περιφερειακά της Θεσσαλονίκης, αλλά και της Κεντρικής Μακεδονίας, εξαιτίας των συνθηκών παγετού.

Με αλυσίδες στα τελευταία 10 χιλιόμετρα, γίνεται η πρόσβαση των οχημάτων στις οδικές προσβάσεις από τον Άγιο Αθανάσιο και την Κερασιά, προς το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας (Καϊμάκτσαλαν).

Με αλυσίδες διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων από τη Βέροια προς το εθνικό χιονοδρομικό κέντρο του Σελίου, αλλά και από τον δρόμο της Νάουσας.

Με αλυσίδες γίνεται η πρόσβαση των οχημάτων προς το χιονοδρομικό κέντρο «3-5 Πηγάδια», στο όρος Βέρμιο.

Χωρίς αλυσίδες γίνεται η πρόσβαση των οχημάτων στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, στο νομό των Γρεβενών, αλλά και προς το χιονοδρομικό κέντρο του Λαϊλιά στο νομό Σερρών.

Αλυσίδες απαιτούνται για την κίνηση των οχημάτων μέσω Βίγλας και Βιτσίου στο νομό της Φλώρινας, αλλά και στο δρόμο Αετού-Νυμφαίου.






 

 
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΧΡΗΣΤΕΣ


Υπενθύμιση κωδικού
Εγγραφή χρήστη

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Απρίλιος 2024

ΔεΤρΤεΠεΠαΣαΚυ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345