EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Ενημέρωση από Σέλι

Νέα δελτία τύπου

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009 12:37:26 πμ
ΧΡΗΣΤΗΣ: naoussa

Εκδόθηκαν νέα δελτία Τύπου από το χιονοδρομικό κέντρο Σελίου.

"Μάχη με το χρόνο και τα καιρικά φαινόμενα έδωσαν, και ολονυχτίς θα δίνουν, οι σταυροφόροι του Σελίου μόνιμοι εποχικοί κι εθελοντές. Το χιόνι κατέκλυσε τις κορυφές μας και τις πίστες με ύψη από 1,00 μ. έως 0,50 μ. Ο αέρας αλλού το έφθασε να ξεπερνά τα 2 μέτρα κι αλλού ξύρισε επίμαχα σημεία. Έτσι για ειδικά για αύριο προβλέπεται βάσιμα να λειτουργήσουν το Λούκι, η Κεντρική με κάποιες απειροελάχιστες επιφυλάξεις, και ο Άρης, αν πρώτα ο Θεός αντέξουν τα μηχανήματα της χιονόστρωσης στην αιφνίδια υπερκαταπόνηση. Φυσικά οι πίστες αρχαρίων babylifts βρίσκονται σε κατάσταση crème de la crème, μοναδικές σε ποιότητα, ποσότητα και στρώσιμο, συνθήκες ιδανικές για τους για τους εκκολαπτόμενους πρωταθλητές.

Η χιονόπτωση συνεχιζεται μέχρι αυτή τη στιγμή, ενώ οι μετεωρολογικές ενδείξεις μιλούν για περιορισμένη χιονόπτωση κατά τη νύχτα με λιακάδα για τις πρώτες ώρες της ημέρας. Για κάθε νεώτερη εξέλιξη παρακαλούμε να παρακολουθείτε τις επίσημες ανακοινώσεις του Κέντρου μας για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.     

Ο δρόμος είναι “κατάμαυρος” ήτοι πεντακάθαρος μέχρι την πύλη του χιονοδρομικού ενώ ήδη οι ολοκάθαροι χώροι στάθμευσης χάριν στις υπέροχες προσπάθειες της Νομαρχίας Ημαθίας και του Δήμου Βεροίας λάμπουν από φιλόξενη διάθεση. Οι αλυσίδες ωστόσο ποτέ δεν πρέπει να λείπουν από το αυτοκίνητό μας.

Κυρίες και Κύριοι : Το Σέλι είναι εδώ, χιονισμένο κι Ανοικτό.

Ανταπόκριση απο το πεδίο μάχης


Τελευταίες πληροφορίες απο τους χιονοστρωτήρες αναφέρουν πως οι πίστες Ερατώ (λούκι), Ολυμπιάδα (κεντρική), Δάφνη, Ιφιγένεια, και Εύκλεια είναι 100% έτοιμες. Επίσης, οι αναβατήρες Φίλιππος (εναέριος), Αλέξανδρος 1, Άρης και Αμύντας θα λειτουργήσουν αύριο κανονικά.

ΥΓ1: Σε μία ώρα αντικαθίσταται ο καμένος προβολέας στην κορυφή του Αλέξανδρου (snowcam 2)

ΥΓ2: ΟΙ προσπάθεις στους χώρους στάθμευσης συνεχίζονται ακόμη κα τώρα δοθέντος ότι το χιόνι είναι βαρύ και ήδη δύο μηχανήματα της Νομαρχίας δυσκολεύτηκαν εξαιρετικά

ΥΓ3: Αυτή την ώρα η ομάδα εργασίας (7 μέλη μίας γροθιάς) χαιρετά όλους τους φίλους χιονοδρόμους και αναχωρεί για το καθήκον στις πίστες. Νεωτερα με τη αυγή.
"






 

 
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΧΡΗΣΤΕΣ


Υπενθύμιση κωδικού
Εγγραφή χρήστη

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Απρίλιος 2024

ΔεΤρΤεΠεΠαΣαΚυ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345