EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Ο καιρός το Πάσχα

Τρίτη 12 Απριλίου 2011 2:15:08 μμ
ΠΗΓΗ: Deltiokairou.gr     ΧΡΗΣΤΗΣ: naoussa

Οι πρώτες προγνώσεις για τον καιρό το τετραήμερο του Πάσχα δείχνουν ηλιοφάνεια την Μεγάλη Παρασκευή, συννεφιές στο Μεγάλο Σάββατο, βροχή την Κυριακή, αλλά και τη Δευτέρα του Πάσχα. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες καθημερινά...

Σε αντίθεση, πάντως, με τις συννεφιές και την βροχή που προβλέπεται μέχρι στιγμής την Κυριακή του Πάσχα, ο καιρός θα είναι ζεστός για την εποχή με πολύ λίγες εξαιρέσεις. Διαβάστε αναλυτικότερα τις πρώτες προβλέψεις για τον καιρό σε 10 μεγάλες πόλεις...

Σύμφωνα με τις πρώτες προγνώσεις ο καιρός στην Αθήνα τη Μεγάλη Παρασκευή θα είναι καλός και η θερμοκρασία θα φθάσει τους 20 βαθμούς. Οι λίγες νεφώσεις της ημέρας θα αυξηθούν τη νύχτα και θα είναι εντονότερες το Μεγάλο Σάββατο. Την Κυριακή του Πάσχα προβλέπεται βροχή, με τη θερμοκρασία στους 15 βαθμούς Κελσίου.

 

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός την Μεγάλη Παρασκευή αναμένεται ηλιόλουστος. Η θερμοκρασία θα φλερτάρει με τους 20 βαθμούς Κελσίου. Χωρίς αξιόλογη μεταβολή στη θερμοκρασία το Μεγάλο Σάββατο προβλέπεται συννεφιασμένο, ενώ η Κυριακή του Πάσχα πιο κρύα και βροχερή. Την Δευτέρα του Πάσχα οι πρώτες προγνώσεις δείχνουν περιόδους με βροχή το απόγευμα.

 

Ηλιοφάνεια, αλλά και περιόδους συννεφιάς θα έχει το Ηράκλειο την Μεγάλη Παρασκευή. Το Μεγάλο Σάββατο οι πρώτες προγνώσεις μιλούν για βροχή το απόγευμα. Την Κυριακή του Πάσχα θα υπάρχουν περίοδοι κατά τη διάρκεια της ημέρας με βροχή. Συννεφιές προβλέπονται και την Δευτέρα του Πάσχα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16-18 βαθμούς Κελσίου.

 

Ανάλογος θα είναι και ο καιρός στην Πάτρα από την Μεγάλη Παρασκευή ως και τη Δευτέρα του Πάσχα. Όπως και στις προηγούμενες πόλεις οι πρώτες προγνώσεις δείχνουν καλό καιρό με λίγες νεφώσεις, οι οποίες το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα θα φέρουν βροχή. Την Δευτέρα του Πάσχα θα βρέχει επίσης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 μέχρι 20 βαθμούς Κελσίου.

 

Ηλιοφάνεια προβλέπεται για την Μεγάλη Παρασκευή στην Κέρκυρα με 20 βαθμούς Κελσίου. Χωρίς αξιόλογη μεταβολή στη θερμοκρασία το Μεγάλο Σάββατο θα συννεφιάσει και την Κυριακή του Πάσχα θα βρέξει. Βροχή αναμένεται και τη Δευτέρα του Πάσχα.

Στη Μυτιλήνη ηλιόλουστη θα είναι η Μεγάλη Παρασκευή με 18 βαθμούς Κελσίου. Το Μεγάλο Σάββατο ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος αλλά πιο ζεστός, ενώ την Κυριακή του Πάσχα προβλέπεται βροχή. Τη Δευτέρα του Πάσχα θα βρέχει λίγο το πρωί και η θερμοκρασία θα βρίσκεται κοντά στους 24 βαθμούς Κελσίου.

 

Ζεστός θα είναι ο καιρός στη Ρόδο το τετραήμερο του Πάσχα. Τη Μεγάλη Παρασκευή η θερμοκρασία θα βρίσκεται στους 21 βαθμούς Κελσίου και θα έχει κυρίως ηλιοφάνεια. Νεφώσεις και ψιλόβροχα αναμένονται το Μεγάλο Σάββατο και βροχή την Κυριακή. Τη Δευτέρα του Πάσχα η θερμοκρασία θα ανέβει κι άλλο και θα έχει καλύτερο καιρό.

 

Παρόμοιος θα είναι ο καιρός από τη Μεγάλη Παρασκευή ως και τη Δευτέρα του Πάσχα στο Βόλο. Ηλιόλουστη η Μεγάλη Παρασκευή και συννεφιές με βροχή την Κυριακή. Βροχερή προβλέπεται και η Δευτέρα. Παρά τα σύννεφα η θερμοκρασία θα βρίσκεται από τους 16 – 22 βαθμούς Κελσίου.

 

Αν είστε στην Ξάνθη, ίσως θα πρέπει να προετοιμαστείτε να ψήσετε το αρνί προστατευμένοι από τη βροχή. Σύμφωνα με τις πρώτες προγνώσεις την Μεγάλη Παρασκευή θα έχει ηλιοφάνεια. Το Μεγάλο Σάββατο θα είναι συννεφιασμένο, η Κυριακή βροχερή, ενώ η Δευτέρα κυρίως συννεφιασμένη. Η χαμηλότερη θερμοκρασία θα είναι 13 βαθμοί, ενώ η υψηλότερη 17 βαθμοί Κελσίου.

Στη Λάρισα η Κυριακή του Πάσχα προβλέπεται επίσης βροχερή. Ηλιόλουστη θα είναι η Μεγάλη Παρασκευή, κυρίως συννεφιασμένο το Μεγάλο Σάββατο και η Δευτέρα του Πάσχα. Αν αυτό είναι παρήγορο, η θερμοκρασία θα βρίσκεται ανάμεσα στους 17 – 23 βαθμούς Κελσίου.






 

 
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΧΡΗΣΤΕΣ


Υπενθύμιση κωδικού
Εγγραφή χρήστη

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Μάρτιος 2024

ΔεΤρΤεΠεΠαΣαΚυ
26272829123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031