EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

All inclusive ski στα Καλάβρυτα

Ολοκληρωμένη εμπειρία σκι όπως Δεν την έχετε φανταστεί!

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011 10:09:40 πμ
ΠΗΓΗ: Χ.Κ. Καλαβρύτων     ΧΡΗΣΤΗΣ: naoussa

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

All inclusive ski στα Καλάβρυτα

Ολοκληρωμένη εμπειρία σκι όπως Δεν την έχετε φανταστεί!

Ένα ξεχωριστό ταξιδιωτικό πακέτο κάνει την εμφάνιση του για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων ενώνει τις δυνάμεις του με τους τοπικούς επιχειρηματίες και  παρουσιάζει το Αll inclusive ski Kalavrita, μια ολοκληρωμένη εμπειρία σκι που τα έχει όλα. Πωλείται on-line και περιλαμβάνει το ski pass, τη διαμονή, ένα γεύμα και την ενοικίαση του εξοπλισμού σκι σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Το all inclusive… αλλιώς! Το γνωστό σε όλους πρόγραμμα all inclusive που εξασφαλίζει ανταγωνιστική τιμή χωρίς εκπλήξεις για τον ταξιδιώτη, είναι πλέον η παγκόσμια τουριστική τάση.  Αντίστοιχα, το σκι στην Ελλάδα έχει τη φήμη ενός ακριβού σπορ. Ο συνδυασμός αυτών των δύο, οδήγησαν στην δημιουργία του νέου πακέτου που πλέον μπορούμε όλοι να το απολαύσουμε στα Καλάβρυτα με τιμές all inclusive από 50 ευρώ το άτομο και ισχύει από Κυριακή έως και Πέμπτη για όλη τη χιονοδρομική περίοδο 2010-2011.

Εμπειρία σκι που... τα έχει όλα! Την πρωτοβουλία του Ανανεωμένου Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων να δημιουργήσει υπηρεσίες που θα ανεβάσουν την αύξηση των επισκεπτών στην περιοχή τις καθημερινές αγκάλιασαν πολλοί από τους επαγγελματίες τις περιοχής. Ρομαντικά chalet, μοντέρνα ξενοδοχεία με spa, ξενώνες και ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά εστιατόρια της περιοχής και καταστήματα ενοικίασης εξοπλισμού για σκι και snowboard είναι πλέον στη διάθεση των επισκεπτών που θα επωφεληθούν από το all inclusive ski στα Καλάβρυτα.

Ραντεβού στην κορυφή! Το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων, μόλις 203 χλμ. από την Αθήνα και 103 χλμ από την Πάτρα. Φιλοξενεί τον υψηλότερο αναβατήρα στην Ελλάδα την Στύγα που ανεβάζει τους χιονοδρόμους και την αδρεναλίνη τους στα 2.340 μ. και την μεγαλύτερη πίστα για non-stop συναρπαστική κατάβαση για 3.200 μ. Ατελείωτες καταβάσεις στις 12 πίστες για όλα τα επίπεδα, επαγγελματικές σχολές εκμάθησης σκι, το μοναδικό snow park στην Ελλάδα, πάρκινγκ ακριβώς δίπλα στους αναβατήρες για ξεκούραστη εκκίνηση, ανακαινισμένο σαλέ, κατάστημα ενοικίασης εξοπλισμού για σκι και snowboard, ανεβάζουν τη διάθεση μικρών και μεγάλων στα ύψη.

Σκι-άρετε on-line: Η αγορά του πακέτου all inclusive ski πραγματοποιείται μέσω της ιστοσελίδας του χιονοδρομικού, www.kalavrita-ski.gr ενώ τις  παρεχόμενες υπηρεσίες και την εξυπηρέτηση πελατών συντονίζει το ταξιδιωτικό γραφείο των Καλαβρύτων ΚΟRYFES TRAVEL.






 

 
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΧΡΗΣΤΕΣ


Υπενθύμιση κωδικού
Εγγραφή χρήστη

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Απρίλιος 2024

ΔεΤρΤεΠεΠαΣαΚυ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345