EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Άλλος… αέρας στο Εθνικό Χ.Κ. Βασιλίτσας!

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011 3:06:54 πμ
ΠΗΓΗ: Greveniotis.gr     ΧΡΗΣΤΗΣ: naoussa

Απόλυτα επιτυχημένη αποδείχτηκε η επιλογή της Διοίκησης για την ανάθεση της λειτουργίας του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας στους έμπειρους και αξιόλογους ανθρώπους κ.κ. Βέρνερ και Τζιμογιάννη.

Παρά τις μέχρι τώρα δυσμενείς συνθήκες λειτουργίας, λόγω έλλειψης χιονοπτώσεων, οι δύο αυτοί άνθρωποι έχοντας στο πλευρό τους την Διοίκηση και τους εργαζόμενους – υπερέβαλλαν εαυτούς – και κατόρθωσαν να λειτουργούν το χιονοδρομικό σε ζηλευτό επίπεδο παροχής υπηρεσιών προς τους επισκέπτες.

Όλοι μαζί, υπό την καθοδήγηση των Βέρνερ Τζιμογιάννη καθημερινά κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες μεταφέροντας χιόνια, βάζοντας σε καθημερινή λειτουργία ακόμα και τον Μιγδάνη, έχοντας συνεχώς ένα φτυάρι στο χέρι, να κάνουν τις αναγκαίες επεμβάσεις και να λειτουργούν όλα άψογα.

Αυταπόδεικτη συνέπεια των ανωτέρω είναι και η πάρα πολύ ικανοποιητική λειτουργία του Κέντρου το Σαββατοκύριακου, όπου παρά το πλήθος και την πίεση των επισκεπτών, παρά τα μικροπροβλήματα στις ουρές των ταμείων και των αναβατήρων, όλες οι πίστες λειτουργούσαν και το βουνό ήταν πανέτοιμο ώστε να προσφέρει την ομορφιά του και τις δυνατότητές του που είναι αναμφισβήτητες.

Έτσι λοιπόν για μια ακόμη φορά θέλω να συγχαρώ τον Πρόεδρο κύριο Παπαξάνθη, τη Διοίκηση, τους κυρίους Βέρνερ και Τζιμογιάννη και φυσικά τους εργαζόμενους για τις προσπάθειες και τις σωστές επιλογές που κάνουν για την όσο το δυνατό καλύτερη λειτουργία του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας που έτσι και αλλιώς αποτελεί σημείο αναφοράς και ανάπτυξης για όλη την περιοχή.

 

Κώστας Παγανιάς

Έφορος Χιονοδρομικού Αντιδήμαρχος Κόνιτσας






 

 
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΧΡΗΣΤΕΣ


Υπενθύμιση κωδικού
Εγγραφή χρήστη

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Απρίλιος 2024

ΔεΤρΤεΠεΠαΣαΚυ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345