EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Πιθανότατα ανοικτό το Χ.Κ. Μαινάλου το Σ/Κ!

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011 9:50:27 μμ
ΠΗΓΗ: ContaEpithesi.gr     ΧΡΗΣΤΗΣ: naoussa

Μέχρι πριν λίγες μόνο ημέρες η προοπτική να ανοίξει το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου αποτελούσε «όνειρο θερινής νυκτός», καθώς τα προβλήματα είναι αρκετά σε όλα τα επίπεδα (σ.σ. λειτουργία Κέντρου, διαχείριση κ.α.) ενώ έχουν προκύψει το τελευταίο καιρό και προβλήματα νομικής φύσεως καθώς εκκρεμεί διαδικασία έξωσης του της εταιρίας η οποία τα τελευταία χρόνια διαχειρίζεται το Χιονοδρομικό Κέντρο εξαιτίας ασυνέπειας στις υποχρεώσεις της τόσο απέναντι στο ΧΚ όσο και απέναντι στον ΑΕΟ Τρίπολης.

Η είδηση πάντως είναι ότι μετά τις έντονες χιονοπτώσεις των προηγούμενων ημερών το Σαββατοκύριακο είναι πολύ πιθανό να λειτουργήσει το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Κόντρα Επίθεση», καθώς επίσης και σύμφωνα με δηλώσεις του Προέδρου του ΕΟΣ Τρίπολης, κ. Νίκου Παναγιωτόπουλου, γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια τις τελευταίες αρχικά αποχιονισμού του δρόμου Καρδαρά-ΧΚ Μαινάλου και κατ’ επέκταση της λειτουργίας τόσο του σαλέ όσο και του λιφτ του Αρκτούρου και των κάτω πιστών το Σαββατοκύριακο! Πληροφορίες του «Κόντρα Επίθεση» επίσης θέλουν γίνονται συζητήσεις προκειμένου να γίνει προσπάθεια να στρωθούν οι κάτω πίστες όπως είναι αυτή του λιφτ του Αρκτούρου με το ειδικό όχημα χιονόστρωσης, έτσι ώστε όσοι επισκεφθούν το Χιονοδρομικό Κέντρο να έχουν την ευκαιρία να χαρούν ως ένα βαθμό το χιόνι κάνοντας ακόμη και σκι.

Με δεδομένο τα προβλήματα που υπάρχουν και τα δεδομένα των προηγούμενων ημερών και μόνο η προοπτική ότι το Χιονοδρομικό της περιοχής είναι πιθανό να ανοίξει το προσεχές διήμερο, αποτελεί ευχάριστη είδηση για τους φίλους του βουνού και της χιονοδρομίας. Επί της ουσίας όμως το μεγάλο «στοίχημα» έρχεται για τον ΕΟΣ Τρίπολης το επόμενο διάστημα, καθώς αναμένονται διάφορες σημαντικές εξελίξεις και επαφές με τοπικούς Φορείς, στις οποίες το «Κόντρα Επίθεση» θα σας ενημερώνει εκτενώς.






 

 
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΧΡΗΣΤΕΣ


Υπενθύμιση κωδικού
Εγγραφή χρήστη

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Μάρτιος 2024

ΔεΤρΤεΠεΠαΣαΚυ
26272829123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031