EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011 8:43:39 πμ
ΠΗΓΗ: Xalazi.gr     ΧΡΗΣΤΗΣ: xalazi.gr

Μεταβολή παρουσιάζει ο καιρός στη χώρα μας. Χαμηλό βαρομετρικό έχει εισέλθει στον Ελλαδικό χώρο, δίνοντας βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις, ακόμη και σε περιοχές της Βόρειας χώρας με σχετικά χαμηλό υψόμετρο. Τις επόμενες ώρες, η κακοκαιρία θα παρουσιάσει ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ένταση. Αναλυτικότερα, αναμένεται τα έντονα καιρικά φαινόμενα να επηρεάσουν το Νότιο Ιόνιο, την Νότια και Ανατολική Πελοπόννησο, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και στη συνέχεια τα Δωδεκάνησα. Στις παραπάνω περιοχές, αναμένονται έντονες βροχές και παροδικές καταιγίδες.

Στην υπόλοιπη χώρα, αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά της Ανατολικής Θεσσαλίας και της Ανατολικής Μακεδονίας. Ασθενή και πολύ παροδικού χαρακτήρα φαινόμενα, αναμένονται στη Θράκη, όπου κυρίως θα επικρατήσει νεφελώδης καιρός. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Δυτικής, Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας. Επίσης, χιονοπτώσεις θα σημειωθούν και σε πεδινές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας και παροδικά στα πεδινά τμήματα της Δυτικής Θεσσαλίας.

Το Σάββατο, ο καιρός στη Δυτική, τη Βόρεια Ελλάδα, καθώς και στα νησιά του Βόρειου - Βορειοανατολικού - Ανατολικού και Νοτιοανατολικού Αιγαίου, αναμένεται να παρουσιάσει βελτίωση. Εξαίρεση για τη Βόρεια Ελλάδα, θα αποτελέσει η Δυτική Μακεδονία, όπου αναμένονται χιονοπτώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα τώρα, δηλαδή στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, και την Ανατολική Πελοπόννησο, αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με αρχικά βροχή στα πεδινά, που από το απόγευμα όμως θα μετατραπεί σε χιονόνερο, χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές, καθώς και σε πεδινές περιοχές Της Δυτικής Θεσσαλίας κατά περιόδους, ισχυρούς Βόρειους - Βορειοανατολικούς ανέμους εντάσεως 6 - 7 μποφόρ.

Νεώτερα θα δίνονται σε έκτακτα δελτια του Xalazi.gr και του Ski.gr

 






 

 
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΧΡΗΣΤΕΣ


Υπενθύμιση κωδικού
Εγγραφή χρήστη

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Μάρτιος 2024

ΔεΤρΤεΠεΠαΣαΚυ
26272829123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031