EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 16/01/11

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011 3:12:17 μμ
ΠΗΓΗ: Xalazi.gr     ΧΡΗΣΤΗΣ: naoussa

ΙΟΝΙΟ αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι - Βορειοδυτικοί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΉΠΕΙΡΟΣ αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοδυτικοί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς Κέλσιου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ αναμένονται τοπικές νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα Ανατολικά τμήματα. Μικρή πιθανότητα τοπικών βροχών το πρωί, στην Ανατολική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 4 – 5 και στα Ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

ΘΡΑΚΗ αναμένονται αρχικά νεφώσεις, με παροδικές βροχές. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις, αναμένεται να σημειωθούν στα ορεινά. Σταδιακά όμως, ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 5 – 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ Στη Δυτική Θεσσαλία, αναμένονται παροδικές νεφώσεις. στην Ανατολική Θεσσαλία, αναμένονται αυξημένες νεφώσεις, με παροδικές βροχές. Λίγα χιόνια θα πέσουν το απόγευμα, στις ορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 5 - 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

ΕΥΒΟΙΑ - ΣΠΟΡΑΔΕΣ αναμένονται αυξημένες νεφώσεις, με παροδικές βροχές και στα θαλάσσια τμήματα, σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 5 – 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ αναμένονται αυξημένες παροδικά νεφώσεις, με παροδικές βροχές. Παροδικές χιονοπτώσεις, θα σημειωθούν στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 5 – 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ αναμένονται αυξημένες νεφώσεις, με παροδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 6 – 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 12 βαθμούς.

ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι – Βορειοδυτικοί 5 – 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς.

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ αναμένονται τοπικές νεφώσεις στα Δυτικά και Βόρεια. Στα Ανατολικά και Νότια, αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, με σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι – Βορειοανατολικοί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς.

ΒΟΡΕΙΟ - ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ αναμένονται αρχικά αυξημένες νεφώσεις, με βροχές και καταιγίδες. Το βράδυ, τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί 9 έως 13 βαθμούς.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ αναμένονται αυξημένες νεφώσεις, με βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 7 – 8 και τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί 8 έως 15 βαθμούς.

ΚΕΝΤΡΙΚΟ - ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ αναμένονται αυξημένες νεφώσεις, με βροχές και παροδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 7 – 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ αναμένονται αυξημένες νεφώσεις, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 8 – 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ Για αύριο Κυριακή, αναμένονται νεφώσεις στον Αττικό ουρανό, αρχικά κυρίως στα Βόρεια και Ανατολικά του Νομού, όπου και θα σημειωθούν παροδικές βροχές. Αργότερα οι νεφώσεις σταδιακά θα επεκταθούν στον υπόλοιπο Νομό, οπότε είναι πιθανόν, να σημειωθεί ασθενείς βροχή και σε άλλες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 6 – 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Για τη Δευτέρα, αναμένονται λίγες νεφώσεις, κυρίως στα Βόρεια και Ανατολικά του Νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 4 – 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Για αύριο Κυριακή, αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι – Βορειοδυτικοί 5 – 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Για τη Δευτέρα, αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 10 βαθμούς Κελσίου.






 

 
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΧΡΗΣΤΕΣ


Υπενθύμιση κωδικού
Εγγραφή χρήστη

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Απρίλιος 2024

ΔεΤρΤεΠεΠαΣαΚυ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345