EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Μους χαλβά με παγωτό σοκολάτα

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012 11:36:26 πμ
ΠΗΓΗ: Εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ online»     ΧΡΗΣΤΗΣ: ski.gr

Υλικά για 6 άτομα

400 ml κρέμα γάλακτος, 35% λιπαρά, κρύα
2 κ.σ. ζάχαρη, άχνη
250 γρ. χαλβάς ταχινένιος, κρύος από το ψυγείο, θρυμματισμένος
3 κ.σ. ταχίνι
6 μπάλες παγωτό πικρή σοκολάτα
½ φλ. τρούφα σοκολάτας
½ φλ. αμύγδαλο φιλέ

Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος με την άχνη, σε μέτρια ταχύτητα, μέχρι να σφίξει και να γίνει σαντιγί. Προσθέτουμε τον χαλβά και το ταχίνι και συνεχίζουμε το χτύπημα σε χαμηλή ταχύτητα για 2-3 λεπτά.

 Μοιράζουμε τη μους σε ποτήρια και τη βάζουμε στο ψυγείο για να σφίξει, για περίπου 1½-2 ώρες. Σερβίρουμε τη μους με μία μπάλα παγωτού, πασπαλισμένη με φιλέ αμύγδαλο και τρούφα σοκολάτας σε κάθε ποτήρι.






 

 
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΧΡΗΣΤΕΣ


Υπενθύμιση κωδικού
Εγγραφή χρήστη

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Δεκέμβριος 2024

ΔεΤρΤεΠεΠαΣαΚυ
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345