EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Θεοί που δεν έχουν το θεό τους!

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011 9:18:20 μμ
ΠΗΓΗ: Thenetwar.com     ΧΡΗΣΤΗΣ: ski.gr

Όταν οι Θεοί ξεπέφτουν στα εγκόσμια μένουν όλοι μαζί σε μια πολυκατοικία, λες και βλέπουμε ελληνικό σίριαλ. Αποχαυνώνονται στην τηλεόραση, τεμπελιάζουν, ψάχνουν ροζ αγγελίες και ξεχνούν να καθαρίσουν το σπίτι. Το Δωδεκάθεο έχει χάσει την αίγλη του και μια θνητή έρχεται να συνδράμει, ώστε να αναβαθμίσουν λίγο το status τους.

Φυσικά, ο Δίας, ο Απόλλωνας και τα’ άλλα παιδιά κάτι έχουν να θυμηθούν από τις ένδοξες εποχές και ανατρέχουν στα κόλπα των παλιών καλών ημερών, ώστε να αποδείξουν ποιος είναι εδώ το αφεντικό.

Κάπως έτσι φαντάστηκε τους Ολύμπιους η Μαρί Φιλίπς στο βιβλίο της “Αυτοί οι Θεοί δεν έχουν το Θεό τους” (πρωτότυπος τίτλος “Gods Behaving Badly”) που αποφάσισε να μεταφέρει στην οθόνη ο Μαρκ Τέρτλτομπ του “Little Miss Sunshine” ως μια ανατρεπτική κωμωδία.

Ωστόσο, αυτό που τραβά περισσότερο την προσοχή, είναι το καστ που πραγματικά μοιάζει αντάξιο της θεϊκής αίγλης: ο Δίας – πάτερ φαμίλιας είναι ο Κρίστοφερ Γουόκεν, η ωραία Αφροδίτη είναι η Σάρον Στόουν, η Έντι Φάλκο είναι η Άρτεμις, τον Απόλλωνα θα ενσαρκώσει ο Όλιβερ Πλατ, η Φιλίσα Ρασάντ θα κάνει τη Δήμητρα, ενώ ο Διόνυσος θα είναι ο Νέλσον Έλις του True Blood. Βάλτε και τον Τζον Τορτούρο Άδη και τη Ρόζι Πέρεζ Περσεφόνη κι έχετε μια εικόνα του Ολύμπου, σε εκδοχή σαβουροπολυκατοικίας με μεσοτοιχίες και κοινόχρηστα. Η Αλίσια Σίλβερστόουν θα είναι η γυναίκα που τους φροντίζει το σπίτι και με την παρουσία της τους υπενθυμίζει τα θεϊκά τους όπλα.






 

 
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΧΡΗΣΤΕΣ


Υπενθύμιση κωδικού
Εγγραφή χρήστη

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Απρίλιος 2024

ΔεΤρΤεΠεΠαΣαΚυ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345