EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα του ραντεβού

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011 6:02:41 μμ
ΠΗΓΗ: Deltiokairou.gr     ΧΡΗΣΤΗΣ: naoussa

Δεν γίνεται να αλλάζεις τα ρούχα που φοράς, ανάλογα με τη μόδα, αλλά... Δεν μπορείς να κυκλοφορείς με wireless internet και να σερφάρεις στα διαδίκτυα, αλλά... Ούτε να θεωρείσαι γυναίκα του 21ου αιώνα, αλλά... να περιμένεις να κλείσεις ραντεβού σαν τη γιαγιά σου. Μάθε τα 7 μεγαλύτερα λάθη του ραντεβού και κράτησε, αν τον έχεις βρει, τον κ. Τέλειο!

Φυσικά και υπάρχουν κανόνες για το ραντεβού. Κάποιοι διαχρονικά δυναμικοί ισχύουν και θα ζήσουν για πάντα. Κάποιοι άλλοι, όμως, χρειάζονται ένα πολύ καλό refresh, για να μην σας πούμε ότι ίσως απαιτείται να αλλάξετε όλο το σύστημά σας! Σημειώστε τα παρακάτω 7 do not anymore στο ραντεβού...

1. Να μην δεχθείς από την Τετάρτη, επόμενο ραντεβού το Σάββατο...

Να δεχθείς! Είναι πολύ λογικό στις μέρες μας κάποιος ή κάποια να μην μπορεί νωρίτερα. Δυστυχώς δεν ζούμε στην εποχή των γιαγιάδων μας, ώστε να είμαστε available όλη την ώρα. Αρκετοί έχουν περισσότερες από μια δουλειά και το σύνηθες είναι να εργάζονται όλη την ημέρα. Ας είμαστε ρεαλίστριες, λοιπόν..

2. Να τον διώξεις, αν δεν σου αγοράσει κάτι ρομαντικό για τα γενέθλιά σου

Να τον κρατήσεις! Δεν υπάρχει λόγος να χωρίσεις, αν δεν σου αγοράσει κάτι ρομαντικό του Αγίου Βαλεντίνου ή την επέτειο του πρώτου σας ραντεβού. Ναι, φυσικά και είναι, όλες σημαντικές ημερομηνίες, αλλά θα στραβώσεις για αυτό; Μήπως ένα φιλί ή έστω ένα ρομαντικό δείπνο είναι καλύτερα; Για σκέψου το... material girl?

3. Να μην του λες τι να κάνει

Να του λες φυσικά! Αυτά τα λέγανε δεκαετίες πριν. Και μας γυρνούν αιώνες πίσω. Εκτός κι αν είστε διατεθειμένη να περπατάει αυτός μπροστά κι εσείς να ακολουθείτε... Αν ένας άνδρας δεν μπορεί να χειριστεί αυτά που του λέει μια γυναίκα, τότε δεν είναι αυτός που θέλετε να έχετε σχέση μαζί του. Τελεία.

4. Να μην αφήνεις πράγματα στο διαμέρισμά του

Γιατί; Να περιμένετε να σας κάνει πρόταση γάμου για να μείνετε μαζί; Μέγα λάθος. Οι έρευνες λένε ότι αν μείνεις με έναν άνδρα πριν παντρευτείς είναι πολύ πιθανό να καταλήξεις στο διαζύγιο ή ακόμη χειρότερα συμπεράσματα λένε ότι καλύτερα είναι να μην αφήνεις τίποτα στο διαμέρισμά του. Δυστυχώς, πολλές φορές ακόμα και οι έρευνες κάνουν λάθος. Αρχίστε από την οδοντόβουρτσα. Αν την ξαναβρείτε, πάτε καλά!

5. Να χρειάζεσαι κανόνες

Οι κανόνες έχουν πεθάνει προ πολλού! Αν έχετε ανάγκη από κανόνες, τότε μάλλον δεν θα κρατήσει πολύ. Σκοπός είναι, όταν δύο άνθρωποι θέλουν να είναι μαζί για μια ζωή, να πάψουν να ακολουθούν κανόνες. Μήπως δεν είναι ο special one; Μήπως είναι ο John John που θέλεις να του κουνάς το κεφάλι και το σώμα όπως επιθυμείς; Φτιάξε τα με σένα, που θα βρεις καλύτερη;

6. Να μην μιλάς με ψυχοθεραπευτή για τους κανόνες

Αν ζεις με βάση τους κανόνες, τότε χρειάζεσαι ψυχοθεραπευτή για να το συζητήσεις. Αν ακολουθείς κανόνες και δεν το συζητάς με τον ψυχοθεραπευτή σου, χρειάζεσαι περισσότερη βοήθεια ή άλλο ειδικό, ο οποίος θα σου πει ότι αν η ζωή σου εξαρτάται από κανόνες, δεν είναι καθόλου υγιές... Τουλάχιστον!

7. Να μην αγαπάς όσους δεν σε αγαπούν

Και ποιος μπορεί να ελέγξει την καρδιά; Μήπως κάποιος κανόνας; Δεν γίνεται να καταφέρουμε να αγαπήσουμε μόνο όσους μας αγαπούν!






 

 
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΧΡΗΣΤΕΣ


Υπενθύμιση κωδικού
Εγγραφή χρήστη

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Απρίλιος 2024

ΔεΤρΤεΠεΠαΣαΚυ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345